Светла Иванова поднася вълшебен празник на децата

Интерактивното забавление за цялото семейство включва релаксации, оригами, песнички, йога и рисунки за оцветяване

Артистът, влюбен в силата на словото, музиката и йогата – Светла Иванова, издава своята трета „Вълшебна книжка“(издател Yogatime). Новото томче от поредицата „Тананикаща йога“ по традиция излиза като комплимент към всички малки и пораснали деца на 1 юни.

Книжката ще създаде усещане за празник при всяко разгръщане заради широкия спектър от забавления за цялото семейство, които в цифри звучат така:
– 7 приказни релаксации с положителните утвърждения, вплетени в историите, които развиват различни добродетели у децата и ги приканват за пълно отпускане;
– 7 оригами;
– 9 песнички;
– над 30 йога упражнения към всички;
– и 60 страници за оцветяване с рисунки на художничката Мила Попнеделева-Генова, които ще направят вашата книжка уникална и неповторима.

„Избрах третата си „Вълшебна книжка“ да е с приказни релаксации, защото ние родителите и учителите често забравяме, че децата ни също като нас имат нужда от почивка. Игри, подреждане, телефони, компютри, спорт, детска градина или училище, уроци и домашни изискват много енергия. Свободно избираемите дейности, гледането на телевизия, или други сетивни развлечения, които си мислим, че ги разтоварват, също не оставят нито свободна минутка за отдих на тялото и ума им“, казва Светла Иванова.

Оцветяването на книжката ще ги накара да се почувстват като творци, защото са участвали в създаването й. Накрая ще имат своята неповторима, уникална книжка, а това ще им донесе радост и добро самочувствие. Със заложените упражнения във „Вълшебна книжка 3“ малчуганите се раздвижват, докато се забавляват, и тренират фината си моторика.

„Вълшебна книжка 3“ е подходяща е както за деца (3-12г) и родители, така и за учители в детски градини и училища, и инструктори по йога за деца. Тя е в помощ за разтоварване между учебните занимания, във времето за почивка, или преди сън.
Всички ресурси (записи на песнички, изработване на оригами и техника на изпълнение на упражненията) са достъпни в платформата за Йога онлайн на svetlaivanova.com напълно безплатно след регистрация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!