Сашо Роман прави нова балада с двамата си синове

Незалязващият Сашо Роман разкри, че работи върху ново парче, в което участие ще вземат и двамата му синове – Данчо и Генади. Изпълнението ще е балада и ветеранът обещава, че ще се превърне в хит.

„В скоро време зрителите да очакват песен с трима ни. Ще пеем една хубава балада и ако сме живи и здрави другия месец може би ще е готова“, заяви легендата в предаването „Зад кулисите“.

Това няма да е първото съвместно парче на Сашо Роман с наследниците му. Преди седмици той и неговият син Данчо Роман направиха премиерата на песента „Скитник без душа“ в ефира на ФЕН ТВ. В нея обаче другият син – Генади – участва само като инструменталист.

Легендарният изпълнител коментира дебютния клип така: „Синът ми реши да изпеем тази песен, идеята е негова.Добре изпято парче, добре прието от фенове и зрители. Събира все положителни коментари, което може само да ме радва“.

Певецът издаде също, че подготвя нов аранжимент на две от старите си песни, но не сподели на кои точно. „Работя стабилно, правя ново звучене на две от старите ми парчета, с нов аранжимент, с нов саунд. На моите приятели много ще им допадне. Скоро ще направя клип на една от двете песни и мисля март месец да ги пусна в действие“ – издаде той.

Данчо Роман, който е най-новото попълнение на Diapason Records, не крие, че е горд с популярния си баща и че цял живот се е учил от него.

„Имам план да продължавам да се занимавам с музика и постепенно ще правим още песни. Взимам пример от баща ми. Той е мой учител в живота и следвам неговия пример. Хубаво е да имаш такъв известен баща. Любимата ми негова песен е „Гълъбите бели“ – откровен е Данчо.

На въпрос как е решил да се занимава с музика, той отговаря: „От 10 годишен свиря на кларинет. Баща ми също беше инструменталист навремето, много добър тромпетист. С него ходих по сватби и други мероприятия и така се случиха нещата. Дълго време свирих в оркестър „Ромски перли“ и вече съм горд, че съм част от компанията Diapason Records и ефира на ФЕН ТВ“ – допълва певецът.

1 коментар към “Сашо Роман прави нова балада с двамата си синове”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!