Сашка Васева с разтърсваща изповед за живота си

Сашка Васева разказва каква е най-съкровената й мечта в момента. Легендарната попфолк певица от няколко години насам търси лечение, за да може да възвърне зрението си. Тя страда от атрофия на зрителния нерв и събира средства за така скъпото лечение, което може да бъде проведено в чужбина.

„Докато си на върха и през ум не ти минава, че може да дойдат и трудни дни“ – казва тя в „Преди обед“.

Не се връща в славните си години, а ако това се случи, прогонва спомените за концертите, наградите и славата, на които се е радвала някога. Сега е потопена в напълно различно ежедневие, в което е изцяло зависима от близките си, заради липсата на зрение.

„Не обичам да се ровя в миналото. Няма никакъв смисъл за мен. Не се връщам към хубавите мигове и към лошите, искам сега да бъда щастлива, в момента“ – споделя иконата на попфолка.

Не крие, че за нея нещата бързо се променят, а животът ѝ изобщо не е същият в последните четири години, когато е загубила своята майка.

Обикновено мечтае да прогледне с очите и да се намери лечение за нейната диагноза. Въпреки тежестта на състоянието й, все пак таи надежда за успешно излекуване и в момента събира средства чрез дарителска сметка за лечение в Германия.

По думите ѝ десетдневно лечение там струва десет хиляди евро.

„Когато станеш популярен, хората започват да ти завиждат“ – признава с горчивина певицата и добавя: „Почитателите не са ме забравили, но приятелите много се отрекоха от мен“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!