Сашка Васева с покъртителна изповед

Преди няколко месеца Сашка Васева сподели, че започва кампания за набиране на средства, които са й нужни за лечение в Германия.

„Това е експериментално лечение в клиника в Берлин при руския лекар Седоров. Лечението представлява електростимулация, което се практикува и в България, но не е ефикасно. Обадиха ми се хора, които имат моето заболяване – атрофия на зрителния нерв, и имат резултат от тази клиника в Германия. Скъпо е лечението, нужни са ми 100 хиляди евро“ –  каза тогава тя.

Към днешна дата Сашка с тъга споделя, че не е събрала нито един лев по дарителската си сметка. „Не съм събрала абсолютно нищо, което е много жалко! Моята кампания попадна в тежък момент за целия цвят. По време на тази пандемия хората са много изплашени и никой не го интересува за другия“ –  обяснява тя пред  „Блиц“.

Признава, че все пак са се намерили отзивчиви нейни колеги, които със скромна сума са я подкрепили.

„Трябва да спомена Софи Маринова, която от сърце ми помогна с малка сума. Също така Тони Стораро, Райко Кирилов и Владо Димов. Те ми помогнаха с по 100-200 лв., което няма да ми стигне и за пътя го Германия. Но съм им много признателна, че са помислили за мен“ – казва изпълнителката на „Не мога да те забравя, Георги“.

Категорична е, че един благотворителен концерт с участието на фолк изпълнителите би й помогнал. „Такъв концерт трябва някой да го организира. Не мога да съм аз, защото наистина не виждам“ – подчертава Васева.

4 коментара към “Сашка Васева с покъртителна изповед”

 • Любомира каза:

  Един благотворителен концерт на фолк изпълнители не би стигнал за да събере сто хиляди евро. Тази сума е непосилна за никого. Да се откаже от тази инициатива по събиране на пари, защото никой няма да й ги даде, сори, но това е реалността.

 • Таня каза:

  След като 100-200 лева не ти вършат работа, защо не ги върнеш на хората, или вече ги изяде и изпи?

 • Анонимен каза:

  Даже ги е изсрала, като я познавам как плюска, като чели ще й откраднат хапката!

 • Фазанка Андерсън каза:

  Ханинимен на теб са хапка взимали. Жина копанарка печка иска да се дава обратно. Спомен от свекърва бил таз микровълнова печка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!