Саранди със скандална песен за случващото се в попфолка

Саранди изпя разочарованието си във F*ck you

Саранди се завръща по-скандален от всякога. Изпълнителят излива цялото си разочарование от случващото се в жанра, от отношенията между хората и лицемерието навсякъде.

F*ck you е заглавието на песента, която певецът подготвя.

Музиката и аранжиментът са на Любомир Георгиев. Текстът е дело на Йордан Гергов.

„Уморен съм от двойния морал на хората. Казват – направи стойностна песен. Ето – от 2 години не съм спирал. „Болен по тебе“, „Мога го“. Преди това пък съм им предложил „Прости, сърце“. Хората са слепи за красивия текст и музика. Оказа се, че по никакъв начин не мога да ги привлека към хубавата музика. Те пак си искат зрелища! Окей – щом е така, ето им! Само заглавието е скандално, защото явно с добро няма да стане, текстът те кара да се замислиш и да се ядосаш наистина много. Аз протестирам срещу това, в което се превърнахме… или по-точно – в което ни превърнаха…“, признава изпълнителят.

„Бил си търсил „сродната душа“ – я тоя! Как точно… ти като си нямаш своя!“, „Извинявам се и че бях добър, псувам се. Извинявай, вече няма да съм възпитан като дама. F*ck you от мен!“, се пее в парчето, което преди всичко има социално послание. „В такъв период съм, така усещам нещата и този път ще бъда директен“, заканва се Саранди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!