Саня Армутлиева: Целта ми е да създадем артисти със световен статус

Станислава Армутлиева – Саня, е продуцент и управител на музикална компания „Вирджиния Рекърдс“ от 1991 година, председател е на Управителния съвет на Българската асоциация на музикалните продуценти. Въпреки че е завършила актьорско майсторство във ВИТИЗ и няма музикално образование, тя стои в основата на успешната кариера на редица млади таланти, сред които и дъщеря й Алма.

„Една от най-важните ми задачи е да ги срещам с интересни автори, музикални продуценти, да им създавам възможности да се развиват. Крис Трейс-Моноар работи с всички наши артисти, не само с Алма. Неговият поглед чисто музикално и продукционно е отвъд българския пазар и тук с него сме отбор, защото и аз гледам натам. Не само Алма мечтае за световна кариера, всички мечтаят, но имам чувството, че моята мечта е най-силна и това е добре, защото всеки ден ми трябва енергия, за да правя стъпки, макар и не много големи, в правилната посока“ – споделя Армутлиева пред blitz.bg.

Като продуцент на силен отбор от талантливи млади хора, Саня е наясно, че отношенията им надскачат професионалните задачи.

„Артистите, с които работя са много млади и моята формула за отношенията с тях минава през нещо като родителство, което съм разперила над тях. За да си добър родител трябва да обичаш децата си и обичта да те води, когато взимаш решения. Трябва обаче да имаш и познания за пътя, по който ги водиш, да не правиш компромиси с важните неща, да не ги залъгваш и да не им създаваш илюзии. Моите деца не са разглезени. Същото касае и артистите. Когато някой прекали, което се случва понякога, не пропускам да реагирам и изговаряме всеки казус. От няколко години съм си обещала с неприятни индивиди да не работя. Всичките ни артисти са добри и читави хора“ – категорична е тя.

Поставя си високи цели, които следва като подчертава: „В професионален план – да скочим високо, толкова, че да успеем да създадем поне няколко артиста със световен статус. Целя се и в това контекстът у нас за творците на музика да става все по-цивилизован и поносим. В личен план относно децата само се моля да са добре и да могат да отгледат в себе си способността да са щастливи и добри хора. Успехът е нещо доста относително и не е на всяка цена. А относно всичко останало – искам да сме здрави и се боря за повече лекота“.

Дъщерята на Саня – ALMA, е готова за нови предизвикателства

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!