Сантра провокира Криско

Хитмейкърът призна: „Аз съм най-ранобудният рапър“

Кристиян Талев – Криско даде супер успешен старт на завърналото се предаване Close Up по телевизия The Voice. Водещата Сантра показа на зрителите рапъра в неговото ежедневие, заснемайки го не на сцената, а как се подготвя за нея, как създава музика, как снима клипове, с какъв екип работи… В процеса на този запис той сподели неща, които малцина досега са знаели за него.

Делникът на Криско започва рано сутрин. Той самият се определя като „най-ранобудният рапър“. И със ставането се захваща за работа, защото обича да контролира всяко звено от процеса. Затова дали е на прав път, или не, се доверява на интуицията си.

„Преди 4 години, когато участвах в „Като две капки вода“, за повечето образи се обаждах на Маги Халваджиян да го питам дали е бил на репетициите, как мисли, че правя образа и т.н. Тогава той ми каза: „От това, което съм наблюдавал у теб, смятам, че имаш много силна интуиция и трябва да си я следваш“. И от тогава, защото все пак е хубаво човек да се вслушва в хората, които имат по-голям опит, постъпвам точно това“, разказва той.

Освен на интуицията си, хитмейкърът се доверява и на екип от професионалисти. Преди да стигне до запис, пуска песните си на Евгени Димитров-Маестрото. За видеоклиповете разчита на режисьора Кирил Кирилов-Кико. За своя най-голям успех до момента смята това, че е постигнал мечтите си.

В първия епизод на новия Close Up Сантра надникна и в личния живот на звездата. Тя го провокира с поредица от блиц въпроси. В отговор Криско сподели, че е наранявал, като е бил груб, но се извинява винаги, когато греши. Него са го наранявали със същото и с предателство.

А в момента по телевизията върви втори епизод със специален гост Михаела Маринова. Всяка делнична вечер в Your Voice от 18 ч. се излъчва 5 минутна рубрика Close Up, която е с повторения от 10 ч. на другия ден. Цялата серия ще се излъчи на 19 май в неделя от 21 ч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!