Сантра изненадва в необичайна светлина

Сантра се завръща на екран като ТВ водеща

2019-а тръгна много добре за певицата Сантра. След не съвсем кратка творческа и емоционална пауза в началото на годината тя зарадва почитателите си с нов музикален сингъл. Три месеца по-късно идва и новината за рестарта на успешното и много гледано предаване Close Up по телевизия The Voice – близък поглед към делника на популярни личности. Този път освен водещ, Сантра е и негов продуцент.

“Хората рядко са такива, каквито изглеждат. Особено известните и успелите – трудно можем да разберем какво стои зад маските и грима им. Затова и моята цел е да се приближа максимално до човека зад името и да разбера повече за истинската му същност“, разказва за амбициозната задача, с която се е заела Сантра. Тя не издава кой ще бъде първият й гост, като загатва само, че е едно от големите имена в БГ музиката в момента.

Певицата е помислила за всичко в предаването, като ще се грижи сама дори и за собствения си стайлиг. Тя има характерен екстравагантен и отличаващ се стил, но обещава в Close Up дая видим доста по-елегантна.

„Като продуцент вкарах моя почерк в целия проект, но нямаше да се справя без безценната помощ на екипа на най-добрата музикална телевизия в България -The Voice, и на основния спонсор. Надявам се крайният резултат да се хареса на зрителите“, споделя още Сантра.

Close Up стартира на 22 април по The Voice TV. Всяка делнична вечер в предаването Your Voice от 18 ч. ще се излъчва 5 минутна рубрика Close Up, която ще е с повторения от 10 ч. на другия ден. Първата цяла серия ще се излъчи на 5 май в неделя от 21 ч. Веднага след това ще бъде качена и в You Tube канала CloseUP.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!