Румънската сензация Inna: Иска ми се да се върна в България

Румънската звезда Inna, която е добре позната и на българската публика, се изстрелва се на върха още с първата си песен „Hot“. Парчето събира 45 милиона гледания и разбива класациите в 16 държави, сред които и България.

11 години по-късно тя е все така успешна и дръзка. За живота на сцената, но и отвъд нея, за трудностите и страховете покрай кризата с коронавируса, за семейството и любовта към морето, румънската поп дива говори в ексклузивно интервю за „Събуди се”.

„Ние, артистите, ако не правим концерти и не виждаме феновете си, трябва да се опитаме да продължим да бъдем активни. Бях в студиото през изминалите месеци, направих няколко парчета. Две от тях излязоха сега – „Not my baby” и „Sober”. Радвам се, че успях поне с това. Заснех видео клиповете с много малък екип, както изисква законът. Единият от тях е home edition – „Sober”. Сниман е тук, при мен у дома“ – споделя тя.

Признава, че  вирусът се е отразил пагубно на личния и професионалния й живот и разказва: „Всички концерти, които бяхме планирали до началото на кризата, бяха анулирани. Трябваше да насрочим нови дати. Много ми е трудно, че не мога да пътувам. Бях свикнала да прекарвам всяка седмица от живота си на различно място по света и не ми харесва много, че трябва да си стоя у дома“.

Знае пет езика, учила е политически науки, но не е имала амбиция да се развива в тази посока.

„Надявам се, че изборът ми е правилен. Какво щеше да е и аз да съм политик в цялото това море от политици? Избрах музиката. Да, учила съм история и политически науки във Факултета в Констанца, близо до града, където съм родена. Родена съм в семейство, в което музиката е била изключително важен елемент – всеки ден, всяка секунда, всяка минута. Преди 11 години пуснах първата си песен „Hot“ и приключението започна“ – обяснява звездата.

Има три милиона последователи в Instagram и един от тях е Карди Би, а за дует с нея или Лейди Гага не мисли към този момент.

„Сред моите последователи, които се опитвам да поддържам и да впечатлявам ежедневно, е и Карди Би. Не знам как сте разбрали. Аз никога не гледам дали някой конкретно ме следи. Научих от приятели. Много ми се иска да си сътруднича с големи, талантливи, доказани артисти. Но за момента нямам план нито с колегата ми Карди Би, нито с Лейди Гага. Вероятно в някой следващ момент от живота ми“ – разказва още певицата.

Харесва й да обикаля света, Барселона й е на сърце и подчертава: „Харесва ми да пътувам в страни с изглед към морето, към водата. Родена съм на брега на морето. Обичам да стоя на плажа, да плувам. Харесвам и Коста Рика. Ще ви издам една тайна. Мисля, че не съм я казвала досега. България беше първата страна, която посетих извън Румъния. Бях до Вама Веке – една местност на границата с България, близо до град Варна. Там ходех със семейството, разхождахме се, правехме сравнение между Румъния и България“.

Не крие, че много иска отново да се върне в страната ни и заявява: „Да, имам специален сантимент, защото смятам, че сред съседите с вас сме най-близки и най-много си приличаме. И много ми се иска да се върна. Преди година бях на един фестивал в България и отношението към мен беше невероятно. Хората бяха специални, бяха разкошни“.

1 коментар към “Румънската сензация Inna: Иска ми се да се върна в България”

  • I love Inna каза:

    Страхотна жена и певица! Естествено красива и много талатлива! Без надути устни, без силикон в гърдите и операции по лицето – ето, че и без тях можеш да успееш, но нашите певици не могат да го проумеят и всички станаха еднакви..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!