Румина: Това е много личен и емоционален за мен проект

Преди броени дни Румина представи новия си сингъл „Спри го“,  посветен на всички, които вярват в силата на истинската любов.

„Моите фенове отдавна ми пишат, че искат от мен балада. И заради това реших да направя песента „Спри го“. Това е много личен и емоционален за мен проект. Вложих много от себе си в него, много ми беше приятно да работя по песента и я изпях с голямо желание и емоция. Мисля, че музикалните почитатели ще го усетят“ – споделя певицата.

Видеото към парчето вече се радва на интерес от почитателите на жанра. За пореден път изпълнителката демонстрира много стил, женственост и перфектна визия.

„Спри го“ е много мелодична песен със запомнящ се аранжимент. В текста може да се намери всеки, който някога е бил раняван в любовта, но продължава да вярва в нея.

Промо / Румина – Спри го

„За мен беше важно да направя точно такава песен. Не типичната за жанра, с послание. Затова и с екипа ми от Ара Мюзик решихме премиерата да е точно в деня на Вяра, Надежда и Любов. Някак тематично и да покажем, че те трите винаги са заедно“ – коментира още звездата.

1 коментар към “Румина: Това е много личен и емоционален за мен проект”

  • Чичи каза:

    Блудкава пикня – така бих описала която и да е песен на тази бездарна смотанячка. 💩💩💩

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!