Росица Пейчева част от турнето „Вечните песни на България“

Росица Пейчева е част от турнето “Вечните песни на България”, което стартира с концерт на 14 юли във Видин. Концертната обиколка е с три лъча – поп, рок и фолклор. Турът преминава при изключителен успех.

Завчера беше концертът в Добрич, където публиката отново бе много топла и развълнувана от хубавите народни песни, поднесени с много любов. Често хората казват, че отдавна са чакали такъв концерт.

“Вечните песни на България” ще прозвучат още в Бургас, Варна и София. Грандиозният завършек на турнето ще бъде на 31 октомври в НДК.

Росица Пейчева споделя, че тази инициатива е специална за нея, защото атмосферата е много хубава, а често зрителите се качват на сцената, за да заиграят кръшни български хора. За изпълнителката на музикална компания “Пайнер” е истинска чест да сподели сцената със своите колеги, все наложени имена в българската народна музика.

Във фолклорния блок, освен Росица Пейчева, участват квартет “Славей”, Янка Рупкина, сестри Аджови, Даниел Спасов, Милен Иванов и Владислав Славов.
Всеки участва с пет песни, а на финала заедно запяват “Къде си вярна, ти, любов народна”.

Росица Пейчева представя родопски песни, “Кальо, Калино” и “Любе, любе”, които са наложени от ефира на “Планета Фолк” и Planeta Official.

Междувременно тя продължава да радва с хубавите си песни своите почитатели в цялата страна. На 13 август народната певица е специален гост на събора във Фотиново.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!