Роксана: Ще се избием коя да вземе по-скъпи дрехи

Вярвам, че истината и можещите изпълнители остават, казва звездата

Роксана разказва за новата си песен „Камъните падат“. Видеоклипът към парчето генерира 1 милион гледания само за една седмица след премиерата си.

„В текста сме събрали всички заглавие на хитови парчета от 90-те“ – разказва певицата в „На Кафе“.

Тя не крие, че покрай ласкавите коментари, винаги има и много критика. Тежи й, че негативните мнения са преди всичко на етническа основа, без да се обръща внимание на таланта й.

„Най-сериозните обвинения към мен са, че съм циганка. Явно расизмът в тая държава никога няма да спре. Пък аз съм човек, който много се пали на тази тема, защото не може да обвиняваме хората – този е циганин, този е българин… Всички сме хора! Аз съм талантлива, аз съм можеща певица! Показала съм ви това, че мога. Не съм от певиците, които искат да се разголват, да се събличат, да показват други неща, освен глас. Уважавайте ме такава, каквато съм“ – заявява гласовитата изпълнителка.

Макар че за Роксана гласът е водещ фактор, за българската публика най-важна е визията. „В днешно време продаваш гласа си и визията си. Ще се избием коя да вземе по-скъпи дрехи, за да се снимаме в клип, които всъщност са под наем. Въобще не се притеснявам да го кажа това. Ние работим с едни и същи стилисти. Някои от нас си позволяват и собствени дрехи и аз съм го правила. В България колкото си по-скъп, колкото си по VIP, си по-голяма работа! В тази държава се делим на малки и на големи, което е доста сериозен проблем. Някой ти казва: „Еди-кой си ще излезе след теб, защото е по-голям“. Ама в какъв смисъл е по-голям, ти не можеш да си обясниш… Може би има повече хитове, може би има по-скъпи дрехи, може би има по-богат мъж. Аз вярвам в това, че истината и можещите изпълнители остават!“ – категорична е звездата.

1 коментар към “Роксана: Ще се избием коя да вземе по-скъпи дрехи”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!