Роксана: Ще бъда до болка искрена и ще призная

Роксана грабна меломаните с новия си сингъл “Една любов”, който е колаборация с Фики. Положителните оценки за стойностния проект истински зарадваха певицата, която е автор на музиката и текста.

“Ето, това е! Браво, Рокси! Прави само такива песни – текст, музика, клип, всичко е Топ! Тук вече уцели в десятката!”, “Това е стила, който отива на Роксана и трябва да изпълнява. Включването на Фики също е брутално!”, “Песента е божествена! Гласовете им се съчетават страхотно!”, “Когато Роксана е решила да остави песен във времето!”, “Каквото и да кажа за Роксана, ще е малко. Обичам тази жена и музиката й! Когато прави такива песни, просто остава отпечатък и то много силен! Уникална жена с уникален талант! Глас, който влиза под всеки милиметър на кожата! Обичам те, велика си!”, “Най-хубавата и нежна песен, която съм слушал!” – пишат някои от феновете.

Фолк звездата на „Пайнер“ направи откровено признание в социалните мрежи, само часове след премиерата на видеоклипа.

“Ще бъда до болка искрена с Вас и ще Ви призная – въобще не очаквах такава реакция, толкова обич, прекрасни, мили думи, толкова висока оценка за тази песен. Този водопад от любов за мен е изненада и аз съм най-щастливият човек на света в момента. Дори не ме интересуват гледанията в YouTube този път, защото разбрах, че и те не са критерий. Пуснах парчето само, защото беше готово от почти година, подготвям още нови песни, но не са готови, а за лятото нямах нищо друго завършено. Всеки, който чу тази песен предварително, каза, че е страхотна, само аз я подцених и не погледнах сериозно на нея. Моят личен пиар Алекси Маринов и съпругът ми Александър обаче успяха да ме убедят да пусна песента и сега се радвам, че ги послушах” – разказва певицата.

“Обещавам Ви още веднъж, че ще правя песни, в които ще оставям душата си. Спирам да следвам всякакви музикални тенденции, ще следвам Вас и сърцето си. Благодаря Ви още веднъж за тази чиста любов. Едва ли има за един изпълнител по-голяма награда от обичта и уважението на почитателите му. Поклон пред Вас. Обичам ви!“, пише още тя.

ВИЖ / Роксана ft. Фики – Една любов

Аранжиментът на “Една любов” е на композитора Мартин Биолчев. Режисьор, сценарист и оператор на видеоклипа е Николай Скерлев. За визиите си в лентата Роксана отново се довери на Емилио Стефано /коса/ и на Борислав Соколов – Бони /грим/.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!