Роксана с тежко признание: Сама съм и ми е адски трудно

Роксана, която наскоро обяви в социалните мрежи, че е инфектирана с COVID-19, разкри подробности как протича заболяването й.

„Като чувам от колеги, които са минали през това, се оказва, че карам леката форма на вируса. Ако това при мен наистина е леката форма, не си представям какво е изживели Тони Стораро и Константин, които бяха зле. Температура не съм имала или поне не съм усетила да имам. Главно ме боли главата и носът, особено вечер се засилва. Гадното е, че се тъпча с лекарства постоянно. Много се дразня на хората, които все още не вярват във вируса и го определят като грипче. Боледувала съм и друг път, но не съм усещала такива неща и не е имало случай да съм десет дни с главоболие“ – разказва тя пред „Шоу“.

Роксана с Covid-19: Моля за извинение всички колеги и приятели, пазете се

Със сигурност знае къде се е заразила с коварния вирус и обяснява, че това се е случило по време на домашно парти.

„Едни познати от Плевен си направиха много хубава къща в Кнежа и ме поканиха на гости. Бяха направили хубава маса, изкарахме си добре. Още вечерта забелязах, че стопанката подсмърча и не се чувства добре. Реагирах като всички останали – просто настинка. На четвъртия ден ми се обади моята втора майка, която беше с мен на това гости, за да ми каже, че има температура и не може да стои на краката си. На другия ден започна да ме боли и мен гърлото, а след това дойде и ужасното главоболие и сухота в носа, която адски боли, както и болки в краката. На следващата сутрин си направих тест. Лаборантката ми се обади и ме попита: „Какво липсва на една кралица?“. Докато се засмях и започнах да плача. Адски много плаках, защото съм свикнала да съм с децата си. Големият ми син е вече ерген, по цял ден стои в студиото и твори, има си гадже, в което е много влюбен и има с какво да се занимава, достатъчно ми е да го чувам десетина пъти на ден. Но с малкия ми син сме като дупе и гащи. И когато ми сервираха новината, че съм с корона, първо си помислих, че 15 дни не трябва да съм с това дете и въобще с близките си. Паникьосах се“.

В момента все още е изолирана и се лекува в родната си къща в Кнежа. „Баща ми е човекът, който се грижи за мен. Цялото ми семейство си направиха тестове и всички са отрицателни. Сама съм и ми е адски трудно. Радвам се на хората от прозореца“ – жалва се певицата.

Пандемията се отразила зле и на финансовото й състояние, защото заради затворените заведения месеци наред няма никакви участия.

„Имало е моменти, в които съм седяла на масата вкъщи и съм се питала какво да правя. Това не е нормално да не нося нито един лев вкъщи. Винаги съм била аз моторът и съм се грижела за всички, главното действащо лице. Свикнала съм постоянно да работя, да изкарвам пари и да се грижа за хората около мен. Приемам това, че не е само за нас, много хора са в това положение. Започвам да мисля позитивно и се надявам от 1 март наистина да ни разрешат да работим и лека-полека да се върнем към старото си положение. Няма как да бъде като преди, но поне ще се завърти колелото. И ако трябва да бъда честна, на моменти съм си мислила, че това е директно към нас. Не може всичко друго да работи, само заведения и дискотеки да са затворени. Страшно много хора сме в този бранш. Не може фитнесите да са отворени, а ние да стоим затворени. Да не говорим, че в големите супермаркети не можеш да излезеш по един час. Ние сме хората, които трябва да се изправим и да кажем: „Стоп“. Колко още може да се търпи това нещо?! Нещата са вързани и ние не можем един без друг. Този човек, който държи ресторанта, трябва да работи, за да ми плати на мен да пея, аз пък ще изхарча парите в магазина и т.н. Моят ресторант в Кнежа също стои затворен. Имала съм по 15 работници, но сега и да отворим, баща ми е на мнение, че повече от 3 работници не можем да си позволим“ – казва тя.

Реклама

2 коментара към “Роксана с тежко признание: Сама съм и ми е адски трудно”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!