Роксана с откровение за Софи Маринова

Проектът “Един живот“ събра Роксана и Софи Маринова.  Звездата на “Пайнер“ е категорична, че с него е осъществила една от големите си мечти – да пее със своя музикален идол.

“Чух Софи Маринова за първи път, когато бях 3-4 клас и още тогава си пожелах някой ден да запиша песен с нея. Една моя мечта от детските години вече е изпълнена. Да запишеш песен с певицата, от която черпиш вдъхновение в продължение на 20 години, това е нещо, което няма как да се опише с думи“ – подчертава тя.

Радва се, че точно този съвместен проект е уникална балада със стойностен текст. Музиката, текстът и аранжиментът й са дело на Роксана, Спас Лазаров и Мариета Ангелова. За видеото изпълнителките застанаха пред камерата на режисьора Христо Порязов и оператора Радослав Георгиев, а специална роля в клипа изпълнява големият син на Роксана, Даниел.

Промо / Роксана и Софи Маринова – Един живот

Веднага след премиерата си песента дава заявка за балада, която дълго ще се помни.  Феновете не спестиха ласкавите си оценки и предвещаха, че това е проект, който ще остане във времето.

“Личи си чувството, което са вложили и двете при изпяването, браво! От такива песни и проекти има нужда българският фолк.“, “Две богини, две кралици, два мощни гласа, събрани в една достойна и много истинска песен! Поклон пред големия талант, положените усилия и най-вече, че ни правите щастливи! Прекрасни!“, “Толкова истинска и докосваща песен, не съм слушал в последно време. Красива музика с потресаващо истински текст. Човешката реалност, пресъздадена в една песен. Големи сте. Поздравления!“, “Уникален проект, само това ще кажа! Браво!“, “Тази песен е нещо различно, нещо истинско. Събраха се две стойностни певици и направиха една много стойностна и истинска песен. Адмирации!“ – пишат някои от меломаните.

За своята визия певиците се довериха на модния бранд на Есил Дюран, Борислав Соколов – Бони /грим/, Емилио Стефано и Никола Филаретов /коси/.

1 коментар към “Роксана с откровение за Софи Маринова”

  • Рокса каза:

    Рокса:
    – Нямам думи за Софи, искам да съм като нея, но мога само да й душа пръднята. Няма как, ще си вия като заклана, на циганси, белкем някой ме забележи и отрази!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!