Роксана с международни проекти и нова фотосесия

Роксана засне коледно-новогодишна фотосесия и зарадва своите почитатели, които с нетърпение очакват нови неща от гласовитата певица.

Тя не спира да работи по новите си проекти, за някои от тях звездата на „Пайнер“ вече издаде пред феновете си . Не крие, че понякога се случва в движение да смени дадена песен с друга, която й е харесала повече .

„Имам около десет различни парчета от различни композитори – самостоятелни, дуетни… Трудно ми е да избера коя да е следващата, защото всички ми харесват много. Подготвям дует с един невероятен млад и обичан певец, за който най-големите звезди в Сърбия не пестят комплиментите си. Никола Айдънович – Шечера /в превод захарче/, както го нарича Йелена Карлеуша. Той е част от най голямата музикална компания там – Гранд Продакшън. По нашата песен работи популярен сръбски композитор, разменихме идеи и очаквам с нетърпение да чуя първите тактове и звуци по парчето“ – разкрива плановете си певицата.

Оказва се, че това съвсем не е всичко, защото тя усилено работи и по още парчета.

„Имам песен от виртуозния македонски тромпетист Джамбо Агушев, по аранжимента й се работи, имам песен от Даниел Ганев , имам и записана песен – фючеринг с мой колега от Мартин Биолчев и наистина ми е мега трудно да реша и избера“ –  с вълнение споделя хитовата изпълнителка.

„Бъдете живи и здрави, мирни, благословени и много щастливи! Нека вашите желания бъдат мои пожелания. Честита Нова 2019-а Година на всички. Обичам ви“ – не пропусна да отправи пожеланията си Роксана.

1 коментар към “Роксана с международни проекти и нова фотосесия”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!