Роксана стъпи на лидерската позиция

“Спомени” на Роксана оглави чарта за хитове “Планета Топ 20”.  Чувствената балада веднага се открои и спечели меломаните, а това първо място е поредното признание за изпълнителката.

Един любим дует тази есен съвсем закономерно заема второто място и това e “Така ни се пада” на Преслава и Галин. Певицата влиза в класацията и със своя тотален хит “Пиян”, който също е в челната тройка. Галин с общата си песен с Лидия – “Няма да ми мине”, заема 13-то място.

Анелия и нейното актуално предложение “Гъзарка” откриваме на четвърта позиция. Сред петте най-популярни клипа на музикална компания “Пайнер” в PlanetaOfficial е и “Аре, дърпай” на Емануела.

На шеста позиция е семейният дует “На твое място”, обединил младия изпълнител Емрах и неговия баща Тони Стораро. Галена участва в подредбата с два свои проекта. Зрителският интерес нареди “Паника” на 7-мо място, а на 9-то е “Добре ли си”, дуетът й с Миле Китич.

Два са и клиповете на Цветелина Янева, които намериха място в музикалната класация за месец октомври. На 8-ма позиция е “Болка моя”, а дуетът с Фики, “Не ме оставяй”, е 11-ти.

“Най-боли ме” на Теди Александрова ft. Сашо Роман и DJ Нед е на 10-то място. Още едно трио, с участието на певицата и нейните колеги Илиян и Амет, влиза като ново предложение директно на 15-та позиция и това е “Нова магистрала 20-19”.

3 коментара към “Роксана стъпи на лидерската позиция”

  • Анонимен каза:

    Искам да попитам Рокса би ли направила дует Емрах? Синът на Тони Стораро, брат му майката или баба му? Кога ще стане? Кога ще я направите? Кога ще я пуснете дуетът? Кога ще я пуснете по Планета? Ще има ли клип към песента и да се виждате и в клипа да пеете заедно без да се криете? Би ли ми отговорила на тези въпроси?

  • Роксана каза:

    Щи направим бате. Песинтъ ши съ казва “ Тъпа офцъ“ и ши пеем на сигански.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!