Роксана: Снимах новия ми клип на ръба на пропаст

Роксана засне видеоклип към най-новата си песен „Ще го понеса“, която е авторска композиция на Велислав Драганински. Хитовата певица разказва за екстремните условия на снимачния терен, предоставя фотос от лентата и споделя интересни подробности за стайлинга и визията си.

„Преди два дни с режисьора Йордан Петков заснехме видеото към песента на Велислав Драганински, която озаглавихме „Ще го понеса“. Във видеото сменям четири тоалета и ви предоставям един от тях. Първите кадри са от полите на Витоша – на едни скали, откъдето се виждаше цяла София. Беше супер студено и страшно екстремно, защото ми се наложи да снимам на ръба на една пропаст. Духаше много силен вятър и през цялото време си мислех как ще падна, дори нямаше нужда от вентилатори, но си заслужаваше и студа, и риска, и всичко, защото кадрите са невероятни.

За стайлинга ми изцяло се оставих в ръцете на стилист Стоян Апостолов – Стоянски, бутик за кожени облекла Енигма. Гримът ми е дело на младия и много талантлив гримьор Никола Иванов, а косата на не по-малко добрия Емилио Стефано. В клипа към „Ще го понеса“ разиграваме история с един чаровник, но ще запазя в тайна подробностите, за да ви е интересно“ – разказва тя във facebook профила си и допълва още:

„Песента е със страшно хитов потенциал и много в крак със музикалните тенденции. За текста искам специално и много лично да благодаря на моята колежка и приятелка от „Пайнер“ – Джена, и на нейната сестра Борислава. Преди този текст смених няколко и все нещо не ми достигаше. Джена ми предложи да се опита да сътвори нещо със сестра си и аз се съгласих.  След няколко дни получих готовия текст изпратих го на Велислав и единодушно решихме, че с този текст сме точно в десетката. Надявам се до седмица видеоклипът да е готов и да се завърти в ефира на моята и ваша любима телевизия „Планета“. Очаквайте скоро „Ще го понеса“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!