Роксана след Covid-19: Пренаредих приоритетите си и разбрах кои са ми приятелите

Роксана ще бъде звезден гост на нашите сънародници зад Океана в концерт, предаван в Live Streaming от София за Америка. Балканското парти ще се състои на 27 март в Escape Lounge, 801 E Algonquin Rd., Schaumburg, IL. Началото на срещата ще бъде поставено в 23:00 часа /Чикагско време/, а участието е екслузивно за достъп само в заведението.

Роксана, която преболедува Covid-19 в края на февруари, вече се чувства добре и няма търпение да се срещне с почитателите си. А българите в Чикаго първи ще имат възможност да чуят на живо песните на звездата на “Планета“.

Преди дни певицата откровено сподели емоциите, които е изпитала в седмиците на изолация.

“След 15 дни карантина, мога отново да прегърна децата си, съпруга си и всички хора, които обичам безкрайно много. Пиша всичко това с насълзени очи, защото тези 15 дни бяха много тежки за мен. Това че не се чувствах добре беше ясно, но много повече ме болеше от това, че не можех да видя децата си. В такива моменти човек разбира, че е просто човек като всички останали с разликата, че съм певица и ме дават по телевизията. Това беше още едно изпитание и урок в живота ми. Моята баба казваше: Бог дава изпитания само на силните, той слабите не ги закача… Дадох си сметка за всяка секунда от живота си за тези две седмици, пренаредих приоритетите си и разбрах кои са ми приятелите. Нищо не може да ме направи по щастлива, по жива от това да ме чака детето ми, за да ме прегърне и да ми каже: Мамо, обичам те. Благодаря на всички лекари, които се грижеха за мен, на моя баща и на всички вас хора, които се молехте за мен и ми изпратихте цялата си любов и благословия. Обичам ви“ – споделя Роксана.

Тя пожела на всички хора по света да бъдат здрави, благословени и много щастливи, а на българите в САЩ обещава много музика, добро настроение и изненади на 27 март.

Реклама

1 коментар към “Роксана след Covid-19: Пренаредих приоритетите си и разбрах кои са ми приятелите”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!