Роксана сбъдна още една своя мечта

Роксана и Ваня Лакатош направиха официална премиера в Сърбия на дуетния си сингъл „Казна“. Дни след появата си в PlanetaOfficial в YouTube и в телевизионния канал Planeta 4K, музикалният проект бе представен на живо от изпълнителите на сцената на Grand Parada в ефира на Grand Televizija.

“Още една сбъдната мечта – да пея на тази голяма и красива сцена“ –  не скри радостта си попфолк певицата, като сподели с феновете в интернет снимки от това незабравимо преживяване за нея.

Българската певица споделя, че в Сърбия е била посрещната като истинска звезда, а след участието си е получила много комплименти. Звездата на музикална компания “Пайнер“ впечатли всички с вокалните си възможности, а изявата й бе повод за нови покани в телевизионни предавания, сред които и такива от Босна и Херцеговина.

Зад кулисите тя успя да отправи специален музикален поздрав и към любимата си певица Мария Шерифович с акапелно изпълнение.

За официалната премиера на “Казна“ в Сърбия Роксана избра роклята, с която представи за първи път на голяма сцена българската версия на “Казна“, “Спомени“, на концерта “Планета на 18“. Тогава певицата бе аплодирана бурно от публиката, която тогава я извика и на бис. Убедена, че тоалетът на дизайнера Борче Ростовски й е на кадем, тя реши да заложи отново на него за този специален за нея и кариерата й момент.

Промо / Роксана и Vanja Lakatoš – Казна

Участието на изпълнителката в Grand Parada ще бъде достъпно в YouTube канала на медията на 7 януари. В аванс певицата издава, че популярният сръбски композитор Милошев Радованович работи върху нейна самостоятелна песен за сръбския музикален пазар.

В началото на 2021-а тя не губи своя оптимизъм и вяра, а на почитателите си пожелава да бъдат смели, безстрашни, решителни и да правят само това, което ги прави щастливи.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!