Роксана пуска дуети с две от най-ярките родни звезди

Роксана не спира да изненадва меломаните с нови и интересни музикални проекти. След като изпрати една от най-успешните години в музикалната си кариера, хитовата изпълнителка вече е нетърпелива за още и още стойностни песни и нови колаборации.

Със сигурност ценителите на фолклора ще останат изненадани от новината, че попфолк певицата е записала дует с една от най-харесваните и ценени народни певици от новата генерация.

„Работя на макс, записвам музика яко – два, от общо пет музикални проекта, са към своя финал, почти готови и предстои тяхната премиера. Единият дует, вече ви казах, е с неповторимата, голямата Ваня Вълкова. Искам да подаря една народна песен на онези мои почитатели, които години наред очакват такава песен от мен. Е, ще я имате скоро. Обещавам! Очаквайте нашата дуетна народна песен с кралицата на народната музика ВаняВълкова. Вече десет години съм на голямата сцена, а имам една народна песен записана. За това искам да подаря на почитателите на този жанр нещо красиво в наше изпълнение. Очаквайте ни само по Планета Фолк и Телевизия Планета“ – сподели тя пред почитателите си в социалната мрежа.

Другата дуетна песен е също с голяма родна звезда. Става дума да съвместен проект на Роксана с идола й в попфолка – Софи Маринова. Въпреки че не цитира името й, тя дава ясен знак, че става дума за неподражаемата Софи.

Софи Маринова: Дойде моментът да дръпна завесата

„За втория дует какво да ви кажа… Тя е най-гласовита певица в държавата ни и извън нея. Много обичана от феновете на фолк музиката, добра и истинска приятелка, прекрасен и усмихнат човек. Приличаме си в много неща с нея. Тя е моят учител, идол, певицата заради,която се влюбих в музиката и песента. Мариета Ангелова написа текста ни и предстои да запишем песента в студио. Една силна, стойностна песен, с още по-силно послание, което ще докосне всяко сърчице и ще оцените високо. Очаквайте и двата проекта много скоро с цялата ни любов и професионализъм само за вас“ – откровена е Роксана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!