Роксана: Никой не може да ме поставя в рамки

Роксана промотира новия си проект “Нека ме боли“ преди броени дни. Песента, в която се включва и Преслава, отчита сериозен интерес.

Меломаните не пестят ласкави оценки, а включването на Преслава отбелязват като изключително добра идея. В “Нека ме боли“ специално участие имат още живите легенди от Северна Македония – Džambo Agušev Orchestra.

Новата си песен Роксана определя така: “Един модерен ъндърграунд кючек, с който ще нарушаваме задължително спокойствието на всички наши поводи за празник и веселие“.

Промо / Роксана ft. Преслава – Нека ме боли

Певицата се гордее с новото попълнение в репертоара си и смята този проект за крачка нагоре в кариерата си.

“Ще продължавам да следвам себе си и усета си за музика. Никой и нищо не може да ме поставя в рамки на каквито и да било музикални тенденции. Благодаря на всички, които работеха по този и в този проект“, споделя тя.

“Нека ме боли“ е по музика на Роксана и Мартин Биолчев, който създава и аранжимента на песента. Текстът е написан от Мариета Ангелова и Ивайло Вълчев, а режисьор и сценарист на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси.

Реклама

2 коментара към “Роксана: Никой не може да ме поставя в рамки”

  • Версаче Паунов от Махълъта каза:

    Здривейте , хас съм Версаче Паунов. Тук в махълъта много кал, болест, мърсотия бате. Исках да чистим, ама нямах жилание . Болин съм от хинсулин, няма пара. Искам да ходи в Германията да говори на германски фносен език.
    Много хиресвам Роксаната. Тя прилича кът на систра ми сина му. Доволни сми оставали бате. Ама да взима да дава някоя пара, барем с хиляндарки да дава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!