Роксана: За първи път настръхвам от нещо, което съм създала

Рокаса посреща септември с голям ентусиазъм за работа. Певицата е нетърпелива да приключи подготовката на своя нов сингъл, за който е категорична, че ще докосне сърцата на меломаните. Тя остава безкомпромисна по отношение на песента и видеоклипа и изпипва всеки детайл преди да предложи проекта на вниманието на публиката.

Малко преди да влезе в звукозаписното студио тя разкри пред почитателите си в социалната мрежа подробности около екипа, с който ще реализира парчето и видеото.

„Влизам отново в студио, за да запиша още една нова песен – само за вас, приятели, с цялата си душа, сърце и любов! Започнах сама да пиша текста на песента, стигнах до някъде, но след това имах нужда от професионална помощ. За това отново потърсих и се довериха на голямата Мариета Ангелова. Тя продължи моята мисъл и написа нещо, което те кара да настръхваш, а сърцето ти да потрепва със всяка написана дума. Така, в тандем, създадохме историята на моята нова песен.

Музиката на песента е моя авторска и за пръв път ми се случва да настръхвам от нещо, което съм създала, изпяла или написала сама. За аранжимента ще се доверя отново на моя приятел, на прекрасния Мартин Биолчев, които направи аранжимента и на „Една любов“.

За трети пореден клип ще работя с Ники Скерлев. Харесва ми как работим заедно, разбираме се прекрасно на снимачната площадка и най-важното – след това с доволна усмивка гледам клиповете си. Харесвам го и с удоволствие работя с него! Подготвяме се за снимките към парчето и до 20 септември трябва да снимам видеоклипа към него. Още нямам заглавие, но пък за това песента е страхотна. Обещала съм ви, че ще правя музика, която ми отива, защото само тогава мога да докосна сърцата ви и да намеря място в тях за мен и моята музика. Очаквайте през октомври новата песен“ – сподели с вълнение тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!