Роксана: Заедно с феновете ще изберем новата ми дуетна половинка

Роксана празнува третата годишнина от сватбата си с Александър. Певицата ознаменува любовта си със своя избраник на голямо тържество точно на тази дата през 2017-а, като няколко дни по-късно на бял свят дойде и синът им Александър.

Роксана е горда майка на абитуриент / ВИЖ

“От името на щастието и на любовта, си пожелавам за нас, всичката радост на този свят. Пътят ни да е дълъг заедно и всичките ни мечти да се сбъдват с усмивка и лекота, както досега. Пожелавам си любовта ни да не среща края никога. Обичам те“ – написа с вълнение звездата на „Пайнер“.

Само преди дни тя отправи и ново интересно предизвикателство към феновете си, озаглавено “Пей с мен“. Гласовитата изпълнителка обеща да направи дует с един от почитателите си, а за целта всеки желаещ трябва да изпрати запис на свои изпълнения на живо, с продължителност минимум минута, на Viber и WhatsApp на номер 004915122109334, както и на лично съобщение в официалната й страница.

“От всички ще изберем най-добрите, докато останат трима. След това ще гласуваме и ще изберем заедно моята нова дуета половинка, с която ще запишем песен и ще заснемем клип“ – споделя тя.

Певицата признава, че визията и стайлингът, както и сценичното поведение, също са от значение, затова отправя апел към всички да се постараят и да дадат най-доброто от себе си, за да спечелят предизвикателството.

4 коментара към “Роксана: Заедно с феновете ще изберем новата ми дуетна половинка”

  • Анонимен каза:
  • Хатанаска на Исус майка й каза:

    Здравейте, хас съм Хатанаска Жасминова, на малкия Исус майката. Да взима мен Роксаната, точно тика. Ще пеем, няма да съ дава бенбенце в Гърцията на бате. Ши пием меринална вода. Ал кулсун ма . Ти да виждаш. Ах на парата да има. На германски да са пее се. Щото на брат ми жена му много лоша работа, не ми са вярвами са . На Верхондето рокля за свещи не взимал той.

  • Роза каза:

    Роксанке ма взимай мен. Аз твой фенка ма Помниш на него брат ми ти беше гадже, Албен ма. В петото клас сфатбата шахти да фдигаме ма. Аз съм Роза, на махалата долу на улицата ма Аз си го има глас като Софка лелката И мойто майка ми вика- пиши му на Роксата и аз му пиша ти защото трябва да пееш с албен много му мисли те а му викаш за мерцедеса да купува на тебе за майка и бебе и ти пиеш наркотик защото си от нашата махала и той и брат му ще бъде мой мъж и твой братовчедка на теб ма нали знаеш Алито от третата къща богат става и да плати за песен да правиме с тебе ма Айде ми имаш номера да се ме обажда пордусента ти и той другия меренжей

  • пак розата каза:

    Роза пак написва ти майка ти Снежанка има го още онази хладилник там кокошки имате в нея и козата ли ша носи да пея заедно на за телевизора на планетата пайнер дава с козата и каруца да пускате на телевизията Пайнер има много го мисля да пея с албен и той мускули на телевизора като фикито гол ама не дава онзи работа той се срамувам се а аз не дава цици защото те са истински а не налонови торби като твойте а тоз александър много шукаритетна ма да му правим бебенце да го давам в германиятя

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!