Роксана е горда майка на абитуриент / ВИЖ

Роксана изпрати големия си син абитуриент. Фолк певицата сподели пред последователите си в социалната мрежа, че наследникът й Даниел е завършил успешно 12 клас. Гласовитата майка отправи трогателно послание към него като не пропусна да даде и своята родителска благословия.

 

„На добър час на моето пораснало момче. Любов на мама, бъди ми жив и здрав, и много щастлив. Сбъдвай мечтите си и живей достойно. Аз, докато дишам и ме има, ще съм до теб и брат ти безрезервно. Днес е първата бална вечер на моя син с неговия клас, а големият бал, големият празник предстои на 31 август 2020 в любимият ни град Плевен“ – споделя с вълнение певицата.

Даниел е наследил таланта на майка си и има афинитет към музиката. Той свири на клавир и със сигурност ще продължи семейната традиция. Припомняме, че Роксана има и втори син, който се роди през 2017 година.

3 коментара към “Роксана е горда майка на абитуриент / ВИЖ”

  • Сандра Зюмбюлова каза:

    Хас много хиресвам Роксаната . Той много добре. Да . Първо начало: не ми се вярва ми се. Второ начало: доволна да оставам.

  • Роман нюз каза:

    16 годишната Роксанана отново ще стане свекърва на брат му, защото девера й е тъща на лелята от Ковачевци. Това е топ новост. Даниел пък има нова пъпка на дупето си,а Стефан му е братовчед и той ще ходи в детската градина. Даниел ще вземе пенсия в Германия, защото има внучка от Евдокия, която пък е пра-баба на Кирчо от детските ясли. Кирчо, чичо му току-що навърши 9 години и приятелката му Аврора ще е бременна догодина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!