Роксана вдига сватба, кумуват ѝ известни музиканти

Роксана съобщи официално пред медиите, че се стяга за пищна сватба. „Ще съм булка, омъжвам се“ – с усмивка оповести тя.

Важното за нея събитие вече си има и определена дата – на 15 август 2012 година. Чаровната брюнетка избрала точно тази дата по три причини – да е топло, да е лято и да не е почивен ден, за да може да присъстват всички нейни колеги, които смята да покани. Ето защо сватбата ще е посред лято и в ден сряда.

На 15 август е християнският празник Голяма Богородица. Изпълнителката не скри, че за него я подсетили нейни приятели. Междувременно тя вече е избрала и кумовете си, известни хора от музикалните среди, които много обича и уважава.

„Кумицата вече я поканих, но още не съм поканила кумът. Предстои да го направя, но засега няма да споменавам кои са те. Изненада! Ще кажа само, че тя си няма приятелче и той си няма приятелка. Много ги обичам, а и те двамата страшно много си симпатизират един на друг, да не кажа възхищават се един друг. Ще съм щастлива да са част от моя празник. Млъквам и нищо не казвам повече“ – смее се бъдещата младоженка.

Откакто са заедно с мъжа на сърцето ѝ Калин, певицата за трети път определя дата за сватба, но за 10-те години съвместен живот с него все нещо се случвало и плановете им за сватба се осуетявали.

Последният път, в който определили дата, бе съпътстван с трагичната вест за загубата на нейната майка. Тогава тя си казала, че това ще остане просто една несбъдната мечта, дори не искала да помисля за сватба. Успели да я убедят нейните близки и приятели като ѝ напомнили тя самата колко булки е посрещнала с песните си.

Любопитно е, че миналата година Роксана бе шаферка на сватбата на нейната най-добра приятелка и колежка Саша – солистка на орк. К2, и хвана булчинския букет.

Финалистката от „Гласът на България“ вече се среща с дизайнери и разглежда модели на булчински рокли. Най вероятно тя ще се довери на топ дизайнера София Борисова и модна къща „Романтика“. „Искам роклята ми да е много красива, като от приказките, да има много камъни, да блести“ – вълнува се певицата.

За украсата на сватбата изпълнителката мисли да се обърне към специалистите на „Планета Хера“. Сватбеният ден Роксана и Калин ще отпразнуват в Панчарево в известен ресторант, където ще кажат добре дошли на своите гости. Ресторантът е известен с това, че е предпочитан за снимачна площадка. „Пожелавам си само да сме живи и здрави и с много любов и усмивки да посрещнем и изпратим този ден“ – казва Роксана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!