Родни музикални звезди предколедно в Лондон

Родни музикални звезди посетиха предколедно Лондон. В навечерието на Рождество празничното настроение там властва с пълна сила, убеди се екип на телевизия “Планета“, който отвежда зрителите в английската столица.

В края на ноември и през декември там гостуваха няколко от звездите на “Пайнер“.

Джена постави начало на музикалната фиеста за 18-ия рожден ден на телевизия “Планета“ на Острова, последвана от Деси Слава и Преслава.

Именно с изпълнителката на хита “Яко ми е“ и под звуците на песента зрителите на музикалния канал ще се пренесат в сърцето на коледно украсения Лондон, за да се заредят с положителни емоции.

Джена и нейният съпруг Атанас Стоев -младши се разходиха по най-популярните търговски улици, а зрителите ще видят и един от най-известните търговски комплекси – Selfridges, откъдето пък Преслава поздрави във видео всички “мами“ с фрагмент от песента “Мила моя, мамо“, изсвирен лично от нея на огромно пиано.

Тази събота музикалният празник със звездите на “Планета Фолк“ продължава. Този път с Ивелина Колева и Здравко Мандаджиев на “Будилникъ парти“ в Grand Selby Centre.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!