Решаващата битка за зрителския вот във финалния концерт „Гласът на България“ - Signal.bg

Решаващата битка за зрителския вот във финалния концерт „Гласът на България“

Ясни са финалистите в петия сезон на шоуто

Големият финал в неделя вечер ще бъде открит с общо изпълнение на четиримата

Ния Петрова, Оливия Николова, Виктория Динкова и Рафаел Пашамов ще влязат в решаващата битка за зрителския вот в последния концерт на живо в петия сезон на „Гласът на България“.  Шоуто ще се излъчи на 3 юни от 20 ч. по bTV.

Четиримата финалисти ще излязат на сцената в зрелищен и бляскав спектакъл. Зрителите ще бъдат тези, които ще решат кой от тях ще стане новия „глас на България“. Така ще се реши и кой треньор ще се окичи с короната на победителя. Финалистите ще пеят самостоятелно и в дует с треньорите си. В края на концерта на живо двамата участници, събрали най-висок зрителски вот, ще изпълнят и песен по техен избор в съревнование за финалното решение на публиката.

Тази година победителят ще си тръгне с наградата от 50 000 лв. и готов авторски хит, създаден специално за шоуто.

Големият финал в неделя вечер ще бъде открит с общо изпълнение на четиримата финалисти. Шоуто обещава да бъде още по-забавно и грандиозно. Ще има гост-звезди и специалните изненади за участници и зрители. Феновете на рейтинговото музикално шоу ще видят водещите Pavell & Venci Venc’ в ролята на гост изпълнители. Те ще представят най-новото си парче Havana. Само за няколко седмици от дебюта си сингълът стана абсолютен хит в ТВ и радио ефир, и YouTube.

Първите двама участници, които ще отпаднат от надпреварата за титлата „глас на България“ тази година, ще бъдат обявени след дуетните изпълнения на финалистите с техните треньори.

Камелия ще подкрепи финалиста си Оливия Николова. Тя ще изпълни заедно с нея най-големия хит в кариерата си „Ти си“. Рафаел ще сбъдне мечтата си да пее на една сцена със своя идол и треньор Графа. Двамата ще изпълнят емблематичната песен на Влади Ампов „Вълк единак“. Поли Генова и Виктория Динкова ще направят нов прочит на класиката „Вървят ли двама“.. Ния Петрова ще има шанса да пее със своя треньор Иван Лечев и неговия колега от формацията „Обичайните заподозрени“ – Стефан Вълдобрев. Песента, която тримата ще изпълнят на сцената, е летният хит „По-полека“ от албума на групата озаглавен „10 ½“.

След съвместните музикални изпълнения на треньори и финалисти, линиите за гласуване ще бъдат затворени. На сцената на „Гласът на България“ ще се качи Михаела Филева с хита си „Без етикети“. След нейното гостуване ще бъдат обявени двамата финалисти, които продължават напред. Ще станат ясни и имената на тези, които ще заемат трето и четвърто място.

Линиите за гласуване за двамата големи претенденти ще бъдат отворени отново за последните им изпълнения на сцената. С тях те ще се борят за зрителския вот.

Преди да бъде обявен големият победител в пети сезон на „Гласът на България“, на сцената ще излезе Любо Киров. Певецът ще представи за първи път на живо пилотния сингъл „Още от теб“ от новия си албум „Както преди“.

Кой от четиримата финалисти – Виктория, Ния, Оливия и Рафаел ще стане „Глас на България“ за 2018 г. и ще спечели наградата? Това ще стане ясно в края на вечерта на 3 юни. Именно тогава емоциите сред участници, треньори и зрители ще стигнат своята кулминационна точка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!