Рени: Трябва ни провокация, за да бъдем забелязани

Рени гостува в „Открит микрофон“ на Signal.bg и разказа за актуалните си проекти. Фолк звездата възобнови кариерата си след няколкогодишно затишие заради пребиваването си в Израел. Тя е доволна, че е успяла да възвърне позициите си в попфолка и се радва на множество изяви.

В последните си песни и видеоклипове певицата заложи на провокацията и не се притеснява, че една част от почитателите й я критикуват за по-фриволното излъчване.

„Трябва ни провокация, за да бъдем забелязани“ – признава тя пред водещата Емилия Стоянова.

Легендарната певица е готова да приеме предизвикателството да бъде жури в някой музикален формат и е категорична: „Във всеки един от форматите бих могла да се включа и да участвам, но продуцентите си имат свои хора, които са постоянното присъствие. Има си хора, които трябва да бъдат лансирани и показвани“.

„Истината е, че от толкова много формати се обезличават хората, които участват, трудно може да се забележи някой. Дори след това да искат да направят нещо, трудно може да пробият. Успяват може би тези, които са най-добре финансово подплатени“ – убедена е певицата.

Гледайте Рени в „Открит микрофон“ с Емилия Стоянова тук!

 

4 коментара към “Рени: Трябва ни провокация, за да бъдем забелязани”

 • кремена каза:

  това не е провокация, а излагация. объркала е термините ама нали толкова й е умствения капацитет. прелива на стола от всякъде. няма глезен, а си навила дънките. гнусна, тресяща се пача. откъдето и да я погледне човек кръгло, обло прасе. цвета на косата – кафява, горска мечка. отдавна залязла бабичка.

 • валери каза:

  дааа, когато човек е заобиколен от некадърници, а самата тя е толкова тъпа и не го осъзнава, това е крайния резултат. цвят на косата ужас, грим отврат, стайлинг – свиня в тесни дрехи. и текста на новата песен е в унисон на начина, по който изглежда – бременна слоница.

 • калоян каза:

  влюбена била. кой ще те вземе ма ковро дърта? плащай на младите тъпи момченца за секс и се залъгвай, че е любов. дали ще ти е приятно децата ти да правят секс за пари с бабички? само не си мисли, че някой те харесва наистина.

 • криси каза:

  аз нищо не разбрах на тва съскащо, фъфлещо, острозъбо животно. проста, грозна, смешна. това ще й е секундата слава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!