Рени с покъртителна изповед навръх рождения си ден

Навръх рождения си ден Рени направи своята житейска равносметка в телевизионен ефир. Фолк звездата говори открито за проблемите с бившия си съпруг Борис Пилософ, с когото имат двама синове.

„Надявам се най-черният период в живота ми да остане раздялата със съпруга ми. Той продължи напред и се опитва да ме нарани като манипулира децата ми. Той действа психически зле на децата ми. Опитва се да ги настрои срещу мен. Положението не е добро. По-големият ми син е тийнейджър и най-лесно се манипулират децата в тази възраст“ – сподели тя пред NOVA.

Рени жегна колежки заради пластичните корекции

Певицата не скри, че проблемите в семейството й започнали, когато замразила кариерата си и заминава да живее с децата си в Израел. Планирали там да се установи цялото семейство, но това не се случило и мъжът й останал в България. Тогава тя разбрала, че Борис е „сбъркал жената“, защото той й казал, че трябва да се задоволи с пълен хладилник.

„Реших, че децата ми имат нужда от щастлива майка, а не от безизразна домакиня“ – категорична е изпълнителката.

Рени разкри още, че сега бившият съпруг я съди за намаляване на издръжката.

Рени стана звезда в Словения

Въпреки всички перипетии в любовта, тя не се е отказала от идеята за рицаря на бял кон и се надява да го намери.

„Благодарна съм на съдбата, че имам две прекрасни момчета, които обичам безрезервно много от цялото си сърце. И се радвам много, че публиката продължава да ме обича въпреки завоя, който направих в кариерата си. Вече се изявявам и във фолклорната музика. Слушат ме и извън България“ –  разказва тя.

Реклама

5 коментара към “Рени с покъртителна изповед навръх рождения си ден”

 • Таня каза:

  Добре, че е този твой „тъмен момент“, че да имаш с какво да занимаваш дебилната си публика. Щом и детето ти бяга от теб, нещичко за себе си няма ли да кажеш? Светица Рени!

  • Таня каза:

   Недей да злобееш! Като не харесваш Рени, защо четеш новините за нея и гледаш интервютата й?! Още повече, че обиждаш нас, нейните почитатели, което е много грозно..

   Това интервю беше много истинско и Рени сподели лични неща, които досега не е споделяла, така че за мен беше много интересно. Пожелавам й да е жива и здрава, тези трудни моменти в семейството й да преминат бързо и още много години да ни радва със страхотните си песни и глас! Тя си има достатъчно фенове и колкото и да се опитват някакви анонимни хора да я плюят в този сайт, няма да й отнемат любовта на публиката, защото тя си я е спечелила с много труд през годините, с големите и вечни хитове, които е изпяла и не на последно място – с уважението и изключително доброто и приятелско отношение съм нейните почитатели!!!

    • Таня каза:

     За да се осъзнаеш какви глупости пишеш, но не ми се вярва да стане. Намери си работа вместо да висиш само в този сайт и да се чудиш коя певица да оплюеш..

 • Таня каза:

  Много добре осъзнавам какво пиша, но ти не осъзнаваш, че наистина си дебил и без никаква самокритичност — досущ като Рени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!