Рени: Синът ми се изнесе от вкъщи, надявам се да му дойде акъла

Рени сподели в телевизионен ефир, че големият й син не живее при нея. Певицата не скри и какви са причините за това.

„От доста дълго време се изнесе от вкъщи, не живее с мен. Тази тийнейджърска възраст е нещо страшно, надявам се да му дойде акъла и да разбере какво е майката всъщност и какво като майка съм направила и дала за тях. Аз ги обичам безрезервно, няма две мнения. Понякога оставам неразбрана с тази обич и загриженост, която давам. Тийнейджърите не обичат много-много да бъдат контролирани. Това е най-трудната възраст и като всяка майка и аз се притеснявам и се опитвам да го предпазя от нещата, които предстоят“ – разказа тя в „На кафе“.

Рени с покъртителна изповед навръх рождения си ден

До решението на момчето се е стигнало след поредица от скандали между певицата и бившия й мъж Борис Пилософ. Рени разкри, че големият й син има много положителни качества и подчерта:

„Имам много силна връзка с него и ми е мъчно, че не е с мен. Малкият ми син е съвсем друг тип, друг характер е, много по-кротък“.

Реклама

Реклама

4 коментара към “Рени: Синът ми се изнесе от вкъщи, надявам се да му дойде акъла”

  • Таня каза:

    Дано личните ти несгоди не вземат да свършат, че тогава с какво ще ни занимаваш? Що за майка си личи от самия факт, че злепоставяш сина си пред цяла България. Ти кога ще разбереш, че не някой друг, а ти самата си в основата на твоите нещастия?

  • Анонимен каза:

    Ще те еба в кур.ти си виновна а не сина ти някога по сърбия беше и певица и проститутка и сега се ебеш на фурия

  • Рени каза:

    Синът ми избяга, мъжът ми избяга, майка ми избяга, продуцента ме изгони, комшииките се изнесоха, само пукницата винаги е с мен. Наздраве!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!