Рени представи нов проект с участието на Деси Слава / ВИДЕО

Рени промотира новата си авторска фолклорна песен, озаглавена „Момино цвете“. Музиката и аранжиментът са дело на Димитър Милев, а текстът е написан от Пейо Пеев. Любопитното е, че в записа на сингъла с вокали участва и Деси Слава.

За видеоклипа певицата се довери на екипа на режисьора Йордан Петков.

Песента бъде част и от великденската програма на Тянков Фолк.

Рени жегна колежки заради пластичните корекции

Припомняме, че преди пет месеца Рени направи рязък завой към фолклора с песента „Празник“, дело на същия екип.

„Записах цели три песни в тази стилистика, но ще ги представя поетапно. А защо да не запиша и цял албум…“ – загатва певицата.

Реклама

7 коментара към “Рени представи нов проект с участието на Деси Слава / ВИДЕО”

  • Рени се завръща с "Влюбих се опасно в комшията отдясно" каза:

    „Влюбих се опасно в комшията отдясно“ е най-новата песен, с която българо-словашко-албанско-сръбската звезда Рени стартира новия музикален сезон. След като роди втория си син близо четири месеца Рени се опитваше да измисли тази песен. Най-трудното беше намирането на текста и изработването на добър аранжимент, споделят от екипа на певицата.

    „Влюбих се опасно в комшията отдясно“ е в типично шлагерния стил за българо-словашко-албанско-сръбската звезда, а присъствието на живи инструменти като последен модел синтезатор и монофонични семпли придават ново звучене в българския поп фолк. Текста на песента е дело на Тина Денчева и Людмила Гайтанджиева, музиката е на Борис Павлов – Бобо, аранжимента е на Горан Йекнич. „Влюбих се опасно в комшията отдясно“ е записана в студиото на композитора в Узбекистан, където Рени вече е печелила 3 награди за златен албум.

    „Винаги ми е било мечта да работя с такава добра певица като Рени. Радвам се, че си няма понятие точно какво иска и прави компромиси, както с текста на песента, така и с музиката и аранжимента, които са неразделна част от едно музикално произведение“, сподели Горан Йекнич. Очаквайте скоро цялото интервю с него по повод работата му с Рени. Песента „Влюбих се опасно в комшията отдясно“ ще излезе в сборната есенна компилация на „Кантера мюзик“, а премиерата на песента ще бъде в телевизионното шоу „Ако зажалиш…“ на 23 октомври, сряда!

  • Марина каза:

    Какво ви пука злобари? Не прави нещо лошо жената-пее! Като не ви харесва,просто не я слушайте,щом си има публика ,защо да не пее? Много по-лоши песни,съчинени по тоалетните ,имат фенове и публика, така че -не виждам нищо лошо .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!