Рени отново покори сръбския ефир

Рени бе гост в популярно сръбско реалити предаване през изминалата седмица. Шоуто на Happy TV наподобява Биг Брадър и участниците са изолирани от света. Има любовен характер, а името му “ Parovi“ буквално се превежда „двойки“.

В реалитито неведнъж са звучали нейни песни, но този път нашенката влезе в къщата за да зарадва всички и разнообрази тяхното ежедневие. Въпросната вечер беше традиционното им парти, в което участие взе и дуетния и партньор Ера Ойданич.

В продължение на повече от половин час Рени поздравяваше реалити звездите със златни сръбски хитове. Под съпровода на оркестър на живо певицата вдигна градуса на настроението и не остави равнодушен никой от присъстващите.

Освен че участниците пяха заедно с нея, аплодирайки я на крака, солистът на оркестъра също и акомпанираше в изпълнението на „Йорговани“.

Реклама

1 коментар към “Рени отново покори сръбския ефир”

  • lidiya каза:

    Как пък никой не се интересува вече от Рени…толкова залязла…за съжаление и тя е част от певиците които незнаят че новите условия в шоубизнеса са тотално различни. Вече може да я наемете за 800 лв

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!