Рени изгря новогодишно в чуждестранен ефир / ВИЖ

Рени стартира Новата 2020 година със задгранична изява. Фолк звездата изгря в телевизионния ефир на сръбската DM SAT като се срещна там със свои колеги, сред които и Драгана Миркович.

„Новата Година започва за мен с редица гостувания в сръбски предавания. Днес ще ви направя съпричастни на специалното ми участие в новогодишната програма на телевизията на Драгана Миркович – DM SAT. Освен, че представих две песни от репертоара си, успях да се срещна с много приятели и колеги“ – сподели певицата пред почитателите си в социалната мрежа..

Вижте видео тук!

22 коментара към “Рени изгря новогодишно в чуждестранен ефир / ВИЖ”

 • Таня каза:

  Безформената топка мас с ехидна усмивчица, наречена Рени отново ни напомня за некадърието си. Някога минаваше за красавица и чак се правеше на кукла в нейн клип, а сега спокойно може да стане рекламно лице на свиневъдски резерват.

  • Павел каза:

   Че е дебела се вижда и е поносимо, по-зле е, когато те приближи и ти засмърди на вкиснато, стара манджа и джибри за капак като почне да пее те плюе.

   • Асен каза:

    Ти нормолен ли си бе? Къде я видя пияна и да мирише на алкохол? За другото съм съгласен и по скоро мирише на сръбска скара. Много лошо впечатление ми направи на една нейна изява в известно столично казино. Преди началото, повреме и след участието си през цялото време ядеше кюфтета без да спира дори като пее, през цялото време в едната й ръка беше микрофона в другата вилица с кюфте, която не оставаше празна пееше и дъвчеше. Показа неуважение към нас публиката, не мисля, че яденето и дъвкането в микрофона подхожда на публична личност, нито мястото, на което се намираше.

    • Прокопи каза:

     На Нова Година ядеше сърми и се оригваше, в 00:05 вече беше в кенефа е кенд*а мазно!

 • Реалност каза:

  Отново се е напила до безпаметност и е паднала с елхата, абсолютно нищо ново за нея, както всяка година, традицията продължава…

  • Ариел каза:

   Че пие по участия пие, но чак паднала с елхата не е била, обикновенно почва да се лигави, да говори глупости, да фъфли, да се спъва тук там и става червена като домат и потна. Всички пият на участия няма как нали за това са отишли?! Да забавляват хората. Представете си вие да трябва всяка вечер да вдигате настроението на различни хора, естествено, че ще одари 1-2-3-5 и нагоре, а и така е забавна.

 • Златинка Иванова каза:

  Верно е на три нейни участия съм била и винаги е подпийнала

  • Ариел каза:

   Ти като излезеш вечер да се забавляваш не пиеш ли? Какви са тези глупости? Всички пият изпълнители и посетители, за да има настроение. Е, ако някой се нафатка като дънак е друго, историята помни много пияни певици и певци, те се знаят кои са.

 • Зори каза:

  Това е втората Андреа по преработка на снимките си. Видях я на живо, лицето и е огромно и увиснало с едри бузи и гуша а какви крака и гъз има… Лопез и Кардашиян взети заедно! Тази жена няма никакъв стил на обличане има две ластични рокли и едни ботуши които да прикриват целулита и! Фалшива и без никаква кариера никакви хитове, загубена в музиката си от която никой не се интересува!

  • Ариел каза:

   Като е дебела жената какво да облече?? По халата от банята ли да дойде да ви пее?? Това има, това й става, това носи! Не стига, че е дошла да ви забавлява а й с претенции, вие много ли сте хубави!

 • Таня каза:

  Рени е страхотна! Радвам се, че поднови изявите си в Сърбия, за където много нейни колежки точат лиги и правят опити за дуети, но досега никоя не е постигнала нейните успехи там!
  Очаквам скоро Рени да направи нови песни, защото липсва на музикалната сцена. Аз също съм била на нейно участие и беше супер. Даже бих казала, че на това участие си изкарах най-добре в сравнение с участия на нейни колежки. Просто Рени има на първо място страхотен глас, пее на живо и то страхотно и има разнообразен репертоар, а старите й песни са класика в жанра, която не се забравя! А това, че се напивала по участия е пълна простотия…

 • Петър Радев каза:

  Защо пишете глупости били сме много пъти на една маса и никога не се е напивала, знае си мярката сяда изпива пет, шест големи улйскита и спира носи на алкохол за разлика от много мъже, които но първата глъдка са паднали, а тя става и хваща микрофона.

 • КрантЪ каза:

  Друга песен освен за тоя стар Мерцедес не знае ли, от 2001ва до сега само нея записва за празничните програми.

 • Реалист каза:

  Е много ви боли, бе! То Преслава ли не пробва там, то Галена ли, Андреа, Камелия, Азис дори – не успяха! Такива като Екстра Нина, Пепа дори не ги коментирам. Само тя успя – да, Рени, дето тук е вечно недооценена, там я оцениха. Защото на черното бяло не могат да кажат сърбите, а ние от триста кладенеца вода ще извадим, за да отречем нечии успех. Жалка картинка сте

 • Колегата каза:

  На Рени и миришат краката, поради тази причина през цялата година ходи с тези ботуши.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!