Рени залага на феновете за избора на дуетен партньор

Рени разкри, че има желание да направи дуетна песен. Фолк звездата сподели, че е готова да се вслуша в предложенията на своите почитатели за бъдещата си колаборация.

„Подготвяме с Оцко нови неща. Много бих искала, пък и той ми предлага да помисля върху идеята за дует с някого. Почитателите ми могат да дадат и своите идеи – независимо дали с жена, или с мъж. В България дует имам само с Орлин Горанов. Бих искала да направя нещо по-различно. Виждам, че дуетите се харесват. Много хора казват: „Защо не направиш с Есил Дюран?“. Много сме близки с нея, но пък не смятам, че „Пайнер“ биха разрешили да се случат така нещата. Не знам, може пък и да разрешат… Защо не!? Но пък има и много други изпълнители, които са извън „Пайнер“, така че очаквам предложенията“ – обясни певицата в „Открит микрофон“ на Signal.bg.

С кого искате да направи дует Рени? Може да дадете своите предложения в коментарите под статията тук!

13 коментара към “Рени залага на феновете за избора на дуетен партньор”

 • М.Димов каза:

  Преди една година май имаше запитване и за клипиране на много стара песен, но нещо не се сещам след това за такъв клип.Или греша?

 • К. Крумов каза:

  Една убийствена балада с Камелия един невероятен изпълнител ще стане голям хит!!!

 • крум иванов каза:

  защо ни занимавате с отдавна залезнали звезди? какви фенове? нейните фенове са вече пенсионери, а пенсионерите си имат достатъчно проблеми, че да се занимават и да слушат тази залязла свинкя. довиждане, довиждане. викат я само по села дето ги няма на картата и публиката я е хванала липсата.

 • ивана каза:

  да бе наистина е супер смешна тая. за каква се мисли. глас няма за 2 стотинки и фъфли адски дразнещо с тея остри грозни зъби. да се хвърли от някоя скала.

 • симо каза:

  аууу какъв е тоя странен грим? прилича на кривоглед енот. кой те гримира до носа ма смешницо? скрий се някъде, земи се гръмни с пушка за едър рогат добитък

 • ивайло каза:

  е няма такова долнище с кой ли не се ш*ба. певица била. ходи да свириш на некой да изкараш 2лв ма мършо.

 • георги каза:

  тая сигурно как пърди с тая голяма гъзица. ремарке. не можеш да стъпиш на малкия пръст на пайнерките. скрий се ма грозницо дърта грозна. яко тъпи песни имаш. и тая новата „искам бебе“, ама ти си толкова дебела, че все едно си вечно бременна. и в big brother видяхме колко си проста, ще ти връчат нобелова награда ха ха ха. основни познания нямаш, май и основно образование нямаш. тъпа си като дебелия си г*ъз.

 • пешо каза:

  ааа мн як коментар георги. верно е тва за пайнер трябва визия, тяло. а тва е чувал с картофи и тъпа като компир.

 • гери каза:

  ах каква си антилопа, дебела
  стига плюска луканка и нутела
  пха ха ха ха

 • ирена каза:

  даже и в трета глуха не е. тя е извън всички класации. да си ходи в старческия дом. такива упадляци не искаме. искаме млади и талантливи изпълнители, а не преяли грухтящи бабички.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!