Рени включи Деси Слава в новия си проект / ВИЖ

Новата песен на Рени направи премиера в YouTube канала й. Композицията “Празник” е авторска, по музика и аранжимент на Димитър Милев, а текстът е на Пейо Пеев. С вокали се включва нейната колежка и приятелка Деси Слава, а видеото е заснето с екипа на Йордан Петков.

“Фолклорната музика се изпълнява много специфично, с характерни трилери и ударения. Деси беше насреща и ми помогна да направим песента заедно. Тя е пяла вокалите и в “Моя Българийо” и “Горчиво и сладко”. Благодаря й, тотален професионалист” – сподели певицата.

Това не е първият проект във фолклорния стил, към който сега певицата реши да се насочи. Припомняме, че в репертоара й присъстват “Моя Българийо” и “Лудо младо”.

Реклама

5 коментара към “Рени включи Деси Слава в новия си проект / ВИЖ”

 • 4estniq каза:

  Добре че не са писали ДесиСлава като фючъринг заради вокалите…ПР-а и е слаб на Рени, а този дето я е посъветвал да стане фолклорна певица, да вземе да се скрие някъде!Гласа и не подхожда за такава музика!Да не говорим, че въпросната песен прилича повече на поп-фолк парче от 90те, от колкото на фолклорна мелодия.Рени е можеща певица, но явно екипа и не е добър и не я насочват правилно.Трябва и радикална промяна, но да е по възможностите и, да отговаря на стила и…

 • Обективен каза:

  Много чалгарки погрозяват фолклорните песни и се гаврят с него. Ама тук няма нищо пошло и вулгарно. Ами браво, не мога да си кривя душата.

 • Чичи каза:

  Не жанра, а попрището трябва да смениш. Чудя се как намираш срам да се правиш на хрисима и блага народна певица, след като до онзи ден си пяла курвенски песнички.

 • Пф каза:

  Чичи, Рени няма нито един кючек и не си е показвала зърната по клипове, с някой друг я бъркаш!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!