Рафаел Пашамов от „Гласът на България“ с международна награда

Рафаел участва в Silk Road & Young Dreams по покана на българския консул в Китай.

Рафаел Пашамов се завърна от Китай с награда от международния престижен фестивал Silk Road & Young Dreams. Там артистът на Монте Мюзик и участник в сезон 5 на „Гласът на България“ представи сингъла си ,,Магнит“ в конкурсната част, като спечели третото място. Парчето прозвуча с нов аранжимент, традиционен за китайския фолклор. Другите двама победители са от Китай и Пакистан.

Мисията на фестивала е обединяване на различните култури и ценности по света. Други категориите в международния форум за изкуства и обмен са рисуване с пясък, риторика и други. Участници в конкурса са изпълнители от над 70 държави, а сред гостите са посланици, консули и премиер-министри от десетки страни.

Рафаел участва в Silk Road & Young Dreams по покана на българския консул в Китай. Организаторите са впечатлени от участието му в телевизионното шоу ,,Гласът на България“. Публиката е във възторг от изпълнението му, а след него Рафаел дава поредица от интервюта за различни международни и местни медии. Българският певец получи покана и следващата година да представи страната ни на събитието, с нова песен и в качеството си на един от победителите.

Рафаел се присъедини към каталога на Монте Мюзик след впечатляващата му изява в ,,Гласът на България“. Неговото участие го отвежда до третото място на финала. През последната година издадените сингли на Рафаел са два – ,,Магнит“ и ,,Нови истини“. В момента той и лейбълът му работят по трети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!