Райна тръгва на турне в САЩ и Канада

Много емблематично ще бъде началото на новото презокеанско турне на Райна в САЩ и Канада. То започва на 3 март – Националния празник на България с концерт в Сиатъл, щата Вашингтон.

Певицата за трети път ще прелети през Атлантическия океан, за да зарадва с песните си българите в Америка, след като съвсем скоро тя направи това и за сънародниците ни във Великобритания.

Райна е една от изпълнителките, които са много харесвани от българите по света, защото богатият й репертоар е изпъстрен, не само с поп-фолк хитове, но и с много емблематични български народни песни.

Точно тази емоция, която носи родния фолклор, кара сънародниците ни да се връщат в мислите си в България и разпалва родолюбие и патриотизъм. 100 процента по време на това турне Райна ще представи песните от четвъртия си фолклорен албум “Тежко мина младостта”.

Вторият концерт на Райна в САЩ също е празничен. Той е на 7 март в Лас Вегас и ще бъде посветен на Деня на жената. Това е само началото на турнето на Райна в САЩ и Канада, останалите дати ще бъдат обявени съвсем скоро, съобщават от Планета ТВ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!