Райна с вълнуващи концерти и впечатляващи фотосесии

Райна показва вълнуващи моменти от своите концерти в Америка и интересни фотосесии. Турнето на певицата в страната на неограничените възможности е в разгара си.

След снежната Канада фолк звездата отново отлетя на юг към Флорида и Джорджия. Този уикенд за певицата предстоят три концерта зад Океана.

На 23 март Райна ще се срещне с многобройната българска общност в Тампа. Със сигурност сред публиката ще бъде и нейният колега Коста Марков, който от години живее там със семейството си.

На следващия ден – 24 март с голямо нетърпение певицата е чакана в Атланта. Южняшкият темперамент, който българите там са придобили, ще допринесе и за високия градус на настроението по време на партито.

В неделя Райна отново се връща във Флорида. Този път в Нейпълс предстои едно голямо балканско парти. И на тези концерти изпълнителката ще представи най-големите си хитове през годините. Тя няма да пропусне актуалния си тотален хит “Зле те чувам” и обичани фолклорни мелодии, включени в най-новия й албум “Тежко мина младостта”.

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯТА СЪС СНИМКИ НА РАЙНА ОТ САЩ И КАНАДА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!