Райна стартира ударно турне в Америка

Райна прекара три невероятни дни в Сиатъл, където беше и старта на поредицата нейни концерти в Америка. Именно там, отново на Националния празник на България, през 2012-а започна първото презокеанско турне на певицата.

Тя разказа пред Планeта ТВ, че концертът в Сиатъл е продължил близо три часа. Най-желани са били народните песни в нейния репертоар. С радост е открила, че специално място в сърцата на българите в Америка е запазено за “Тежко мина младостта” и “Що имала късмет Стамена”.  Най- желаната от попфолк песните й е била “Зле те чувам”. Пяла я е три пъти на бис.

Останалите два дни в Сиатъл е прекарала в разглеждане на забележителности. Първият си свободен ден посветила на опознаване на Даунтаун в Сиатъл. Успяла е да си направи уникална мини-фотосесия пред сградата на електронната търговска компания “Амазон.  След това се е отправила към Алкай Бийч, откъдето се открива приказна гледка към Даунтаун. Посетила е и по-известните тузарски квартали в Сиатъл.

На следващия ден Райна се е разходила отново до местността, където е сниман известния сериал “Туин Пийкс”, но е завалял един хубав дъжд и е използвала момента, за да опита местните специалитети в едно хубаво ресторантче. Вечерта завършила отново в Даунтаун, където изпълнителката се е превърнала в атракцията на салса парти.

Вчера вечерта беше полета на Райна за Лас Вегас, където ще пее тази вечер. До края на седмицата звездата на телевизия “Планета” ще има концерти в Маями – на 9 март, в Чикаго – на 10 март и Детройт на 11 март.

4 коментара към “Райна стартира ударно турне в Америка”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!