Райна промотира нов видеоклип/ ВИЖ

Райна промотира новия си видеоклип, който е към песента „Елено моме“. Лентата се завъртя в ефира на телевизия “Планета Фолк” и официалния YouTube канал на медията – Planeta Folk Official.

Песента е добре позната в изпълнение на македонския славей и е включена в нейния албум “Тежко мина младостта”. Еленино хоро е едно от най-обичаните и популярни, без които не минава празник на българите както у нас, така и по света, а красивите багри на есента допълват въздействието на видеото.

Вече няколко дни Райна е в Испания. Тя успя да се разходи в столицата Мадрид и да направи съпричастни своите многобройни фенове с емоциите, които изпитва. Снимките пред Кралския дворец са впечатляващи и носят много настроение.

Тази вечер е нейната среща с българите там, за които певицата е подготвила рецитал с български народни песни. Райна няма да пропусне да зарадва публиката и с големите си поп-фолк хитове, защото градът и жителите му се славят със своя горещ темперамент. Точно в Памплона ще бъде и испанската лайв премиера на “Елено моме”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!