Райна представи нов видеоклип

Звездата на „Пайнер“ промотира “Калино, Калинче”

Най-новият фолклорен клип на Райна, който вече е достъпен в официалния канал Planeta Folk Official, е “Калино, Калинче”. Красивите кадри се заснети в Годлево, едно райско кътче край Банско. Мелодията на песента е народна, а аранжиментът е на Димитър Динев.

Почитателите на Райна отново не останаха безразлични към интерпретацията на своята любимка и я обсипаха с положителни коментари в мрежата.

“Поредната перла в македонската огърлица на Райна. Браво, за страхотния проект, музика, клип и изпълнение!”, “Много настроение и красота! Браво, Македонско девойче!”, “Слънчева песен, пъстра, свежа и зареждаща!” – са само малка част от суперлативите.

До края на годината Райна ще снима още четири песни, включени в албума “Тежко мина младостта”. С тяхната реализация всички мелодии, намерили място в четвъртия фолклорен проект на певицата, ще имат и своите красиви видеоклипове.

“Фолклорните ми песни се радват на доста голяма гледаемост в YouTube. “Тежко мина младостта” има близо 7 милиона преглеждания, което е своеобразен прецедент. “Защо пиеш, приятеле” наближава милиона, “Конче си изведох” и “Що е имала късмет Стамена” също. За мен е изключителна чест и комплимент за добре свършена, че албумът ми няколко месеца беше едно най-продаваните заглавия”, казва певицата пред Планета ТВ.

5 коментара към “Райна представи нов видеоклип”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!