Райна: Очаквах да изпадна в някакви емоционални състояния

Райна разказва в телевизионен ефир за емоциите, които я владеят около рождения й ден.

“За първи път от много години насам не съм в Сатурнова дупка преди рождения си ден. Очаквах да изпадна в някакви емоционални състояния, но сега не е така. Чувствам се много ентусиазирана и имам енергия да работя, да пътувам, да уча дори. На рождения си ден ще бъда в Португалия с мои приятели. Тази дестинация отдавна е планирана от мен. Интуицията ме води натам. Някак си ме привлече. Самото място ми звучи весело, цветно, лятно, екзотично. Една седмица ще остана там като ще посетя Лисабон и Порто” – казва певицата пред “Автограф”.

Фолк звездата не разкрива дали в момента има мъж до себе си. За личния си живот и бурната любов, която изживя преди време, не желае да говори, защото се притеснява, че ще й бъдат сложени думи в устата, които не е изрекла, както се е случвало многократно.

Обещава след празничните емоции да се отдаде на работа и признава, че влязла в период, в който има творческа муза и дори в момента работи по нова песен.

“Тя ще продължи тенденцията от “А бях ти казала”. Сега се работи по текста, защото имам високи изисквания към него. В момента имам потребността да пея по-сериозни текстове, не толкова закачливи, а по-дълбоко смислени. Това е и задачата, която съм възложила на текстопистката. Чакам до броени дни да получа текста и се надявам да ми пасне на това, което искам да изпея. Няма да бавя песента. Иска ми се час по-скоро да я предложа и се надявам преди Коледните празници да успея да я реализирам и с видеоклип.” – обяснява изпълнителката.

Песента “А бях ти казала” определя не само като силна песен, но и като хит.

“И това, че на участията, които имах откакто се е появила, беше пожелавана да я изпълня повече от един път на вечер, за мен е доста силна оценка. И съм сигурна, че ще продължи все повече и повече да достига до своята публика. Песента се появи в точния момент и смятам, че хората имат нужда да чуват такива песни – силно емоционално въздействащи” – казва още тя.

3 коментара към “Райна: Очаквах да изпадна в някакви емоционални състояния”

    • Таня каза:

      Това си е нейна работа, а не Ваша! Не всеки има късмета да срещне правилния човек в живота си. По-добре ли е да е с някой, с когото не се чувства добре, само и само такива хора като Вас да не я одумват, че щяла да остане стара мома?! Ако иска пък и сама ще си стои – това е личен избор и не сте Вие човекът, който ще й казва какво да прави с личния си живот! Аман от разбирачи..Гледайте си Вашия живот и не се бъркайте в този на Райна!

  • Румен А каза:

    Вместо да четете тази статия… Отворете видеото и го изгледайте! Много по точно ще разберете какво иска да каже Райна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!