Райна и Атанас Месечков се събраха / СНИМКИ

Райна и Атанас Месечков се събраха в таен проект. Голямата изненада от певицата преди рождения й ден се оказва любопитен денс проект с топ хореографа. След доста дълга пауза от залата за танци, звездата на „Пайнер“ се завръща на дансинга още по-гореща и огнена. Снимки в интернет повдигат малко завесата.

“С нетърпение очаквам да ви представя едно вълнуващо пътуване на мен и Райна през емоцията на #Flamenco #Tango & #PasoDoble #comingsoon…“ – написа Месечков.

На свой ред хитовата изпълнителка отговори: „Благодаря на Атанас Месечков, че избра мен, за да представим красотата на латино-танците. Той е изключителен професионалист, работили сме заедно и преди, а сега мисля, че си паснахме като темперамент още повече. Щастлива съм, че с видеото, което заснехме, ще подкрепя и хуманната идея на Фондация “Атанас Месечков” – категорична е Райна.

Двамата представят във видео магията на три танцови стила – Фламенко, Танго и Пасо добле, а в проекта е участвал и професионалния учител по Фламенко – Стефан Николов.

“Танците са много огнени и горещи като самата мен“ – откровена е певицата и допълва още: „Мисля, че добре се справихме и зрителите ще се насладят на темперамента, който се постарахме да им предадем.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!