Райна: Жената е жена, когато има правилното мъжко присъствие

Райна направи изненадващо признание навръх Деня на жената. Попфолк звездата, която ревниво пази личния си живот, написа дълъг пост в социалната мрежа, като обясни своята философия за женската красота и достолепие. Певицата избра да поздрави мъжете, които допринасят за това жените до тях да се чувстват специални всеки ден.

Ето какво написа Райна:

„Днес ми се иска да поздравя мъжете. Онези мъже, които умеят да накарат жената да се чувства Жена. И то не толкова на жената да бъде такава, колкото на мъжа до нея да я накара да се чувства специална. А това усещане стои в основата на чувственото начало у жената.

Аз често забравям, че съм жена. Не можеш да бъдеш Жена самоцелно. Преди настоявах, че съм момиче, но с годините някак се налага да приема факта, че момичето с дългите коси остана някъде в миналото и сега трябва да поема пътя към женското си израстване. Наред с това израстване ми стана ясно, че жената е жена, когато има правилното мъжко присъствие.

Убедих се, че зад всяка красива и достолепна жена стои един мъж, който я обича силно. Не съм Жена за(ради) някого. Но съм жена заради всичко, което искам да дам. Някога.

Жената е цвете, което расте и хубавее под нежни грижи. Жената е цвете, което цъфти от любов. Жената е сила. Тя избира. Тя живее и дава чрез себе си живот. Но тя винаги има нужда от стимул, за да бъде такава.

Честит празник, дами. Обичайте рамото, на което се облягате в моменти на трудност и нежност.

Поздравления за вас, мъже, чиито дами се чувстват специални и обичани (не само) на този ден…“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от 🧿 RAINA 🧿 (@raina_terziyska)

Думите на певицата предизвикаха хиляди лайкове и коментари от страна на феновете.

Реклама

1 коментар към “Райна: Жената е жена, когато има правилното мъжко присъствие”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!