Райна: В Америка се чувствах истински щастлива

Райна се оттегли в родния си Сандански. Там тя се наслаждава на компанията на своето семейство. Това е подаръкът на певицата към най-близките й хора. Те цял месец се тревожеха не толкова за нейните ангажименти, колкото за многобройните полети между различните щати.

За Райна равносметката е – 25 полета в рамките на месец, а това наистина си е своеобразен рекорд. Тя разкри пред Планета ТВ, че все още е под емоционалното влияние на препълнените зали, на големия интерес към турнето и топлото посрещане. На всички 12 концерта се радваше многобройната публика с тричасов лайв. В програмата й присъстваха както най-големите попфолк хитове от репертоара й, така и обичани народни песни.

“Много бях щастлива да видя, че хората, които бяха идвали на концертите ми през 2012 и 2016, отново бяха част и от това турне, което за мен е един много голям комплимент. Наистина много се надявам през 2020 година отново да направя един тур в Америка. Организацията беше много добра. Хората, които ме бяха поканили в съответните градове, бяха много мили. Публиката ми беше супер весела и всичко това ме накара да се чувствам истински щастлива в рамките на един месец и дори, честно казано, ми се оставаше още малко, но вече имам концерти тук в България и нямаше как да остана повече. Още на следващия ден след завръщането ми имах участие в Свиленград. Сега ми предстоят и други ангажименти, които вече са планирани до края на август. Така че се отдавам на работа, на записи на нови песни, на участия и ще оставя пътуванията за малко по-нататък” – казва тя.

На това турне Райна за първи път имаше концерти в Маями, Тампа, Нейпълс, Торонто и Детройт. Денвър и Чикаго са местата, на които е пяла и на трите турнета. В Монреал имаше концерт на Нова година 2016 година и сега повтори. Певицата признава, че най-впечатлена е от Маями. Това място е най-близко до нейния темперамент. Райна е срещнала много нови приятели, много интересни хора. Песните, които са били  най-добре приети са “Зле те чувам”, “Тежко мина младостта” и “Що е имала късмет Стамена”.

“Където и да отидех на моите концерти, имаше танцови формации, които изпълняваха “Що е имала късмет Стамена А “Тежко мина младостта” също е безпрецедентен хит в Америка. Такъв беше и на предното ми по-кратко турне. Изненадах се, че българите в Щатите, които бяха на моите концерти, знаеха “Зле те чувам” и се налагаше на вечер да я изпълнявам по три пъти, което ми достави истинско удоволствие” – разказва певицата

Признава, че била изкушена поне пет пъти да отиде на латино-фиести – два пъти в Маями и по един път в Сиатъл, Монреал и Торонто.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!