Разделени ли са DARA и Константин Трендафилов

DARA и Константин Треднафилов – Папи Ханс вече не са двойка. Двамата се разделили още преди време, но не смятали за нужно да оповестяват публично това.

Сега, след като младият поет и певец влезе в Къщата на VIP Brother: Женско царство като ерген, екс половинката му потвърди пред последователите си в Инстаграм, че са се разделили.

„Сега ще обясня накратко как седят нещата между мен и Папи Ханс, за да не си измисляте свои сценарии на историята ни. Връзката ни приключи преди месец, запазихме това за нас си (не е нужно всеки да знае всичко, не смятах и за адекватно да давам информация, след като много хора мислеха връзката ни за ПР стратегия). Може да сте ни видели някъде заедно миналата седмица, може да ни видите заедно и след излизането му от къщата. Имаме едни прекрасни приятелски взаимоотношения и това няма да се промени. Няма драма – само любов. Обичам те, стискам ти палци, успех!“ -сподели звездата на Вирджиния Рекърдс в социалните мрежи.

Певицата и авторът на стихосбирката „За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?“ се събраха като двойка след участието си в „Черешката на тортата“, където показаха недвусмислено, че има симпатия помежду им. DARA дори открито си призна, че иска Константин Трендафилов за гадже, което по-късно се случи.

1 коментар към “Разделени ли са DARA и Константин Трендафилов”

  • Аз , Аз каза:

    Много късно разбрах ,че е гей и само за приятелка може да й послужи.
    Сега остава само нацията да го забрави, че им омръзна с циркаджийска и евтина джендър мода да гледат от него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!