Разбиваща колаборация на Галена и Фики

Новият дует на Галена и Фики – “Ламборгини“, е тоталният хит както в мрежата, така и в клубовете. Турнето на двамата изпълнители в САЩ и Канада също бе показател за успешния проект, тъй като сънародниците ни там вече знаеха наизуст мелодията и пееха заедно със звездите на телевизия “Планета“.

Музикалният тур на Галена и Фики в Америка привлече интереса на българите в Лас Вегас, Торонто и Чикаго. Двамата певци успяха да усетят атмосферата на един от най-американските празници – Деня на благодарността, както и суматохата на последвалия черен петък. Със снимки те направиха съпричастни и своите фенове, които вече ги очакват и в клубовете у нас.

“Ламборгини“ тази седмица оглави и класацията Тoп 5 PlanetaOfficial – YouTube Music. Веднага след лидерите – Галена и Фики, на втора и трета позиция се нареждат още два интересни дуета.

Това са “Душо моя“, събрал Емрах и Алисия, както и “Полудяваш“ на Малката и Денис Теофиков.

Младият изпълнител присъства в класацията и с още една песен – Катастрофа“, която тази седмица е под номер 5. Четвъртото място е за Цветелина Янева и новият й видеоклип “Ангелът“.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!