Радо Шишарката открито за най-тежкия период в живота си

Радо Шишарката гостува в „Открит микрофон“ на Signal.bg, където говори открито за най-тежкия период от живота си. Певецът призна пред водещата Емилия Стоянова, че е бил в изключително тежко здравословно състояние и се е наложило в продължение на половин година да се възстановява.

„Преживях много сериозен инсулт, но явно Господ е решил да живея повече. Питат ме всеки път: „Ти как си жив?“ – лежах шест месеца на легло. Случи се по време на снимки за „Столичани в повече“. Трябваше аз да играя в новия сезон“ – разказва култовият изпълнител.

„Почивах тези шест месеца и прехвърлях участия на мои колеги в този период, защото бях поел ангажименти“ –  не крие певецът.

Споделя, че сега отново има доста интензивен график на участия. Изявите му са както у нас, така и в чужбина.

„Пея всичко, което се харесва на хората. Човек, за да бъде комерсиален трябва да може да пее всичко. Много лошо, че напоследък се появиха наши колеги, които не могат да пеят всичко. Стоят зад някакви гримаски и някак си опорочиха фолка. Може би повече качеството се гледа като визия, отколкото като вокални данни. Въпреки всичко едни около 15 човека мои колеги до ден днешен работят успешно – Еми Стамболова, Орхан Мурад, Щилиян, Сашка Васева, Луна, Сашо Роман, Валдес, Руси Русев, Тошко Тодоров, Хисарския поп, Весела, Марко и Снежина… Може би ще пропусна някои, но това са едни хора, които постоянно ходят на участия“ – подчертава той.

Какво още сподели Радо Шишарката за състоянието на попфолка сега, за легендарните звезди от миналото и какви общи проекти има с „Пайнер“, вижте в интервюто му за „Открит микрофон“ с Емилия Стоянова!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!