Радост в семейството на Глория, дъщеря й Симона очаква първа рожба / ВИЖ

Радост в семейството на Глория, дъщеря й Симона очаква първа рожба / ВИЖ

Дъщерята на Глория – Симона Загорова, разкри за най-щастливото събитие в живота си. Тя публикува в социалната мрежа снимки, на които показва бременно коремче.

„В навечерието на Рождество Христово искам да ви споделя, че Бог ни изпрати най-големия дар! Благословени сме да очакваме най-святото – нашата първа рожба“ – сподели с вълнение бъдещата майка.

В момента тя е в осмия месец на бременността си, а щастливият татко е приятелят ѝ Даниел.

„Пожелавам ви здраве и благополучие за вас и вашите близки! Бъдете смирени и се обичайте!“ – написа още дъщерята на Глория.

Реклама

10 коментара към “Радост в семейството на Глория, дъщеря й Симона очаква първа рожба / ВИЖ”

 • Людмила каза:

  Видно е , че Галя ще става прабаба , но хората какво ги интересува? Защо това перчене, показване ? От дъщерята на баба Гло нищо не става. Талант и харизма- нула! Това, че е дъщеря на фолкаджийка и направи услуга поне да я знаем коя е. Друг момент, който трябва да се отбележи е надменното , високомерно поведение на Галя, което е напълно неоснователно. Тя забрави, че е чалга певица, израснала в циганската махала. Забрави също, че има долнопробна репутация с мутри като Георги Илиев. И просто е една чалгаджийката, правеща веселото на пияни чичковци в кръчмите. От трактористка до чалгарка не е нито някакъв възход, нито повод за респект.

  • Сис каза:

   А ти Людмила какво вадиш от девет кладенеца вода, нещо май завидя,гледай си работата

  • Веско каза:

   Станиславе, намери си някой к0р, за да мерясаш и спри да пръскаш злоба на по-успешните от теб. Никой не е виновен, че си дърт педерасо-травестит, който никой не иска!

  • Людмила каза:

   Сис Да завидя? На кое? Само в просташка България може да се отбелязва подобно долнопробие и да му се придава някаква значимост. Поне Георги Илиев да беше хубав мъж да й завидя 😁😁 Та дори и той за втора жена не я поиска.

 • Анонимен каза:

  Може и така да е, харесвам ги и двете израснала съм с песните на Глория слушам ги и до днес , наистина има високомерие в повече и маниери

 • Додо Модо каза:

  На Людмила путката й изсъхна от както майка й се разложи в гроба

  • Сис каза:

   Додо или Модо да ти изсъхне езика дано,срам за теб чак ми беше неудобно да прочета това прост простак си

  • Сиси каза:

   Додо или Модо,да ти изсъхне езика дано,как ще пишеш такива неща,простак

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!